• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Sultanhanı beldesinde öğrencilerden çevrecilik örneği

Sultanhanı beldesinde öğrencilerden çevrecilik örneği
Sultanhanı beldesinde öğrencilerden çevrecilik örneği

Sultanhanı Beldesinde Atatürk İlkokulu 1 Ve 2. ‘nci sınıföğrencileri ‘’ Temiz çevre Temiz Kasaba‘’ Etkinliği Kapsamında Sultanhanı Kervansarayı Çevresinde ve SultanhanıCaddelerinde Poşetlerle Çöp topladı. Ellerindeki Dövizlerle Çevre TemizliğiKonusunda Vatandaşların Dikkatini Çeken Öğrenciler Temiz Çevre Temiz KasabaSloganları eşliğinde Kasaba Merkezinde Çöp Topladılar.

Etkinliğe Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak, Aksaray İlMilli eğitim şube Müdürleri Kenan Yen, Murat Görmez, Sultanhanı Atatürkilköğretim okulu Müdürü Kadir Akbaş Katıldı.

Organizasyon Hakkında bilgi veren Atatürk ilköğretim okulMüdürü Kadir Akbaş,  Amaçlarının Temizbir çevre Sahibi olmaya Dikkat Çekmek ve Küçük Yaştaki Öğrencilerimize Çevrebilincini uygulamalı olarak Öğretmek olduğunu vurgulayarak ‘’ Biz eğitimciler olarak Çocuklarımıza Çevre bilincini ve Çevre TemizliğiniBir etkinlikle Uygulamalı olarak Öğretiyoruz ve Çocuklarımıza Çevre bilinciniaşılamaya çalışıyoruz’’ dedi.

Etkinlikte Öğrencilerle birlikte Vatandaşların ŞaşkınBakışları Arasında Beyaz Önlüklerle ve Poşetlerle Sultanhanı Belediye BaşkanıFahri Solak, Aksaray il Milli eğitim Şube Müdürleri Kenan Yen ve Murat Görmezde Sultanhanı Caddelerinde Çöp Topladılar.

Etkinlikle ilgili Görüşlerini Aldığımız VatandaşlarOrganizasyonun Çok Güzel bir Düşünce Olduğunu Belirterek Bugüne kadar BirBelediye Başkanının Önlük Ve Eldiven Giyerek Başkanı Olduğu Kasabada ElindePoşetle Caddelerde Çöp Topladığını Ne Gördük Nede duyduk Bu Büyük ve Örnek birDavranış Çevre Bilincinin Ne kadar önemli olduğunu Bizlere GöstermekteEtkinliği Organize edenlere Teşekkür ediyoruz dediler.

Etkinlik Sonunda öğrencilere Kısa bir Teşekkür KonuşmasıYapan Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ‘’ Bugünkü Bu Çevre Temizliği Etkinliğine Katıldığınız için ve özveriile çevremizi temizlediğiniz için hepinizin gözlerinden Alınlarından öpüyorum,Sizler Bundan sonra Sultanhanı’nın Temizlik elçilerisiniz, böyle birorganizasyonu hazırladıkları için öğretmenlerinizi kutluyorum teşekkürediyorum. Biliyorsunuz ki Temizlik bizim Kültürümüzden, Peygamber efendimiz nediyor ‘’Temizlik İmanın Yarısıdır ‘’  onuniçin Bugün Sizler Hem Esnaflarımıza Hem Köylülerimize Bugünkü bu etkinlikleGelecek Nesillerimiz için Çevremizi Korumamız gerektiğini bir kez dahahatırlattınız Sizleri kutluyorum ‘’ dedi. Etkinlik Başkan Solak’ınÖğrencilere Çikolata İkramı ile sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00