• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

“Geçmişe sünger çek takımına destek ver”

“Geçmişe sünger çek takımına destek ver”
Spor toto 3.ligde temsilcimiz Aksarayspor Pazar günü ligde kalma adına “ya tamam ya da devam” maçına çıkacak.

Siyah beyazlıların Pazar günü Dağılgan stadında oynayacağı Çine Madranspor maçında yine en büyük gücü siyah beyazlı fanatik taraftar grubu 68 Gençlik olacak.

Ligde iç sahada oynadığı son maçlarda takımlarına bağırlarına basan ve 12. Adam olarak tribünlerdeki yerlerini alan fanatik taraftar grubu 68 Gençlik Pazar günü takımlarının tek kurtuluşun tam destek hep destek sloganı olarak belirledi. Siyah beyazlıların Arma sevdalıları olan 68 Gençlik Pazar günü tarihi ve takımlarının kaderlerini belirleyecek Çine Madranspor maçında başta şehrin idarecileri,  efsane yönetim ve bütün futbol sevdalılarının takımlarının yanlarında olması için şehirde adeta seferberlik ilan edildi.  Pazar günü Dağılgan stadında tribünlerin tamamen dolması için fanatik taraftarlar sosyal medya aracılığı   taraftarlara “geçmişe sünger çek takımına destek ver” kampanyası başlattı.68 Gençlik tribün liderleri ortaklaşa yaptıkları açıklamada; Pazar günü kritik ve takımın kaderinin belli olacağı bir maçta takımlarının yanında olacakları belirtildi.    Ayrıca küskünlerin takımları için  tribünde olmalarını ve “geçmişe sünger çek takımına destek ver” çağırında bulunuldu. şimdi birlik zamanı olduğuna vurgu yapılarak kalan her haftanın önemine dikkat çekildi  umutların sürmesi için Çine Madran maçının kayıpsız geçilmesi  hatırlatıldı. şehirde futbolu seven bütün taraftarların ve bugüne kadar  tribünlerde olmayan şehrin idarecilerinin  Pazar takıma sahip çıkmaları istendi.

 68 Gençlik taraftar grubu olarak her zaman takımlarını yanında olacaklarını  Armaya, renklere  aşık olduklarını  takımlarının ligde kalacağına inandıklarını belirterek bütün şehrin tek ses tek yürek olması istendi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00