• BIST 9475.21
  • Altın 4136.783
  • Dolar 39.0303
  • Euro 44.0415
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Galatasaray sahaya çıkmadı! Şampiyon Fenerbahçe

Galatasaray sahaya çıkmadı!  Şampiyon Fenerbahçe
Galatasaray sahaya çıkmadı! Şampiyon Fenerbahçe

Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasındaki Beko Basketbol Ligi finali 7. maçında sarı kırmızılı takım sahaya çıkmadı.

Fenerbahçe Ülker Ömer Onan, Emir Preldzic, Bojan Bogdanovic, Linas Kleiza, Luka Zoric beşi ile sahada yer alırken, Galatasaraylı oyuncular 15 dakika ek süreye rağmen sahaya çıkmayınca hakem üçlüsü soyunma odasına gitti.

Türkiye Basketbol Federasyonu'na gidecek raporun ardından durum tespiti yapılacak. TBF'nin tescil kararının ardından Fenerbahçe Ülker şampiyon ilan edilecek.

TBF'DEN SICAĞI SICAĞINA AÇIKLAMA

Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi yedinci maçı ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu bir açıklama yayınladı.

"2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LİV Hospital takımları arasında bu akşam oynanması gereken  7. ve son karşılaşma ile ilgili olarak, Galatasaray LİV Hospital  takımının sahaya çıkmaması üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde işlem yapılacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu,  TBL Yönetim Esasları Yönergesine göre en kısa sürede kararını açıklayacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

sporx

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00