• BIST 10045.74
  • Altın 2386.395
  • Dolar 32.3785
  • Euro 34.5298
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Galatasaray büyük fırsat tepti!

Galatasaray  büyük fırsat tepti!
Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta maçında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

 

Mustafa Denizli ile ilk maçına çıkan Galatasaray, Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor'a takılmasının ardından  siyah-beyazlılarla puan farkını kapatma fırsatını tepti. Recep Tayyip erdoğan Stadı'nda oynanan zorlu mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi,


Galatasaray'ın golleri 13. dakikada Burak Yılmaz ve 51. dakikada Hakan Balta kaydederken Kasımpaşa'nın golleri ise 32. dakikada Hakan Arslan ve 76. Dakikada Titi'den geldi. 

Bu beraberliğin ardından Galatasaray puanını 23 yaptı ve 29 puanı olan Beşiktaş ile farkı 6 puan’a düşürdü . Kasımpaşa da 20 puana çıkardı.

DENİZLİ İLK MAÇINA ÇIKTI

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından ligdeki Antalyaspor ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid müsabakalarına Claudio Taffarel yönetiminde sahaya çıkan Galatasaray, Kasımpaşa önünde ilk kez yeni teknik direktörü Mustafa Denizli idaresinde maça çıktı.

ÇAKAR KASIMPAŞA’NIN GOLÜ VERİLMEDİ
Kasımpaşa ile
Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın 26. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.
Galatasaray Sarı-kırmızılı takımın ceza sahası içerisine yaşanan pozisyonda Ryan Donk önünde kalan topa çok sert vurdu. Önce üst direğe sonra yere çarpan top daha sonra Muslera'nın ellerinde kaldı.

Bu pozisyonda Kasımpaşalı futbolcular topun geçtiğini belirtirken, orta hakem Halis Özkahya ve çizgi hakemi Alper Ulusoy göz göze geldi. Ancak iki hakem topun çizgiyi geçmediği yönünde karara vardı.

Eski hakem Ahmet Çakar topun çizgiye geçtiğini belirterek, "Futbolun katili Türk hakemleri. Kasımpaşa'nın buz gibi golünü vermediler" yorumunu yaptı. 

Yorumcu Rıdvan Dilmen, pozisyon için "Orada orta hakem çizgiyi geçtiğini görmeyebilir, bu iş çizgi hakeminin görevi. Yardımcı hakem de çizgi hakemi de göremediler" dedi. 

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00