• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Fenerbahçe'nin ilk resmi başkan aday

Fenerbahçe'nin ilk resmi başkan aday
Fenerbahçe'nin ilk resmi başkan aday
Fenerbahçe Kongre Üyesi YamenUzun, kulübün 2 Kasım tarihinde gerçekleştireceği seçimli olağanüstü genelkurulu öncesi başkanlığa ilk resmi aday oldu.

Yazılı bir açıklama yapanYamen Uzun, salı günü de düzenleyeceği basın toplantısıyla adaylığını basınmensuplarının önünde açıklayacak.

Yamen Uzun'un açıklamasışöyle;

"03 Temmuz sürecindenbugüne kadar kulübümüz yeterince zarar gördü, Sn. Aziz Yıldırım başkanlığadevam ettiği takdirde Fenerbahçe'de yeni bir kaos ortamı oluşacaktır."

Fenerbahçe  binlercegenel kurul üyesi ve 25 milyon taraftarıyla kişilere bağımlı bir var oluşsergileyemez ve sergilememeli, biz artık Aziz Yıldırım'ı Büyük Fenerbahçe'ninBüyük Başkanı olarak her zaman danışılan ve saygı gösterilen bir yere koyupkendisine de  özellikle bu süreçte sonuna kadar destek vermeliyiz diyedüşünüyorum. Daha sırada Fenerbahçe'ye hizmet etmek için bekleyen sayısızdeğerli üyelerimiz mevcuttur. Bu arkadaşlarımıza da fırsat verme zamanınıngeldiği kanısındayım.

Büyük bir marka olanFenerbahçe'nin daha iyi yönetildiğinde, ihtiyacı olan kaynağı ve daha fazlasınıda yaratabilecek, ekonomik yapıyı daha akılcı kullanacak, paralı değil ama dahafazla para kaynağı yaratacak bir yönetim ihtiyacı bulunuyor.

Fenerbahçe'nin toplumundiğer kesimleri ile ayrışmışlığını bitirecek, her düşünceden ve siyasi görüşten 25 milyon taraftarını ve iç dinamiklerini yeniden birleştirecek sporu ve spor ruhunu  bilen  ve  bir sosyal barış projesinihayata geçirecek  başkan ve yönetim ihtiyacı bulunuyor.

Fenerbahçe markasınıbugünkü konumundan daha üst bir noktaya taşıyacağız.

Fenerbahçe gibi birkulübün başkanlığına özellikle bu süreçte aday olmanın kolay bir iş olmadığınıbiliyorum. Bir de basının öne çıkardığı paralı ve şöhretli isimler varken vebenim gibi desteği ve destekçileri olmayan birisine bu ortamda niye adayoluyorsun diye tabi ki soracaklardır.

Ben Fenerbahçebaşkanlığına;

- Fenerbahçe'yi idari vemali olarak daha iyi yöneteceğime,

- Her kesimle barışparolası ile tüm kesimlerle barıştıracağıma,

- Daha önemli sportifbaşarılar yakalayacağıma,

- Bilgime, birikimlerimeve kendime güvendiğim için, aday olurken hiçbir ticari kaygı taşıma noktasındaolmayan, bu nedenle de kulüp adına konuşma ve karar noktasında ticari hayatımzarar görür diye düşünmesi geremeyen biriyim. Ben mütevazı ekonomisi ile standardınısürdürme adına kendi aile şirketi ile aktif iş hayatına devam eden biriyim. İnanıyorum ki bu süreçte kongre üyelerimiz de benim birikimime sahip,yıpranmamış, uzun yıllar Türkiye'nin önemli kurumlarında ve sivil toplumörgütlerinde yönetici olarak görev almış bir ismin Başkan olarak daha yararlıolacağına karar vereceklerdir. Bu kritik süreçten Fenerbahçe'yi daha az zararlave daha kısa sürede beraber çıkaracağız diye ümit etmekteyim. Bu anlamdaFenerbahçe'nin sağduyulu genel kurul üyelerine güveniyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00