• BIST 10123.66
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Fenerbahçe'nin 3 Yeni transferi İstanbul’da

Fenerbahçe'nin 3 Yeni transferi  İstanbul’da
Fenerbahçenin Yeni transferleri Brezilyalı kaleci Fabiano Ribeiro ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba ile transferi için kulübü ve kendisiyle görüşmelere başlanan Josef de Souza bugün İstanbul’a geldi.

Fenerbahçemizin, satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllık anlaşma sağladığı Brezilyalı kaleci Fabiano Riberio ve Senegalli stoper Abdoulaye Ba ile transferi için kulübü ve kendisiyle görüşmelere başlanan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza bugün 22:00 sularında Atatürk Havalimanı’na indi.

Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Fabiano Riberio, Abdoulaye Ba ve Josef de Souza burada olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Fabiano Riberio: “Çok büyük bir mutluluk duyuyorum”

Çok büyük bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu ifade eden Fabiano Riberio, “Çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Kulübün hedeflerinin farkındayım ve kariyerimde artık yeni bir sayfa açılmış durumda. Fenerbahçe’ye gelişimi yukarıya doğru yeni bir adım olarak görüyorum. Kariyerimde artık yeni hedefler var. Fenerbahçe’yle beraber bu yola çıkıyorum. Sorumluluklarımın bilincinde olacağım ve Fenerbahçe’de her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Sonuna kadar en iyi şekilde çalışacağım. Umuyorum hep beraber başarıya yürürüz” dedi.

Vitor Pereira’nın harika bir hoca olduğunu söyleyen Riberio, “Onun harika bir hoca olduğunu düşünüyorum. Özellikle onunla çalıştığım yıllar, kariyerime katkısı olan çok güzel yıllardı.  Bana büyük katkıları olmuş bir hoca. Yeniden çalışma fırsatı bulduğum için son derece mutluyum” şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli oyuncuları daha önce izleme fırsatı bulduğunu belirten Riberio, “Oyuncuların büyük çoğunluğunu tanıyorum. Daha önce izlediğim oyuncular. Bu oyuncuların Fenerbahçe’de olduklarına göre yüksek kalitede oyuncular olduklarına eminim. Beraber antrenman yaptıkça, maçlara çıktıkça birbirimizi daha iyi tanıyacağımızı düşünüyorum. Hocamızı gayet iyi tanıyorum ve bu benim için büyük bir şans” diye konuştu.

Josef de Souza: Fenerbahçe’nin teklifini duyduğum anda kulüple ilgili araştırma yaptım”

Josef de Souza ise, “Fenerbahçe’nin teklifini duyduğum anda, daha sonra da Sao Paolo kulübü teklife olumlu yaklaştığı andan itibaren Türkiye ligi ve kulüple ilgili araştırmaya koyuldum. Daha önce Fenerbahçe’de uzun yıllar forma giymiş, çok takdir ettiğim ve saygı duyduğum Alex de Souza’yı aradım ve ondan bilgiler aldım. Bana olumlu bilgiler verdi, Fenerbahçe’den ve İstanbul’dan övgüyle bahsetti. Onun fikirlerini aldıktan sonra burayla ilgili düşüncelerim kafamda netleşti. Benim için de çok güzel oldu” dedi.

Abdoulaye Ba: “Daha şimdiden kendimi evimde hissediyorum”

Burada olduğu için kendimi gayet iyi hissettiğini söyleyen Abdoulaye Ba, “Moussa Sow ve Bruno Alves gibi önceden tanıdığım arkadaşlarımla tekrar buluşacağım. O yüzden burada olmak çok güzel bir his. Daha şimdiden kendimi evimde hissediyorum” dedi.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın çok özel bir insan olduğunu belirten Senegalli stoper, “Kariyerimde daha ilerilere gitme isteğini uyandıran hocaydı o. Ona fazlasıyla saygı duyuyorum. Onunla tekrar buluşmuş olmaktan dolayı mutluyum. Nereye geldiğimin farkındayım. Buranın hedeflerinin farkındayım. Umarım kendimi gösterebilirim” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin tarihini bildiğini ifade eden Abdoulaye Ba, “Öncelikle en önemlisi, ben bu kulübün tarihini biliyorum. Çok köklü bir kulüp olduğunu biliyorum. Porto’nun bir oyuncusuyken Fenerbahçe’yi takip etme şansım olan günler yaşadım. Fenerbahçe’nin Avrupa’da oynamış olduğu maçları izleme fırsatı buldum. Şampiyonlar Ligi’nde olsun, Avrupa Ligi’nde olsun iyi işler yapan bir takım olduğunu gördüm. Böyle bir kulübe geldiğim için gurur duyuyorum. Fenerbahçe adıyla tarih yazan bir kulüp. Tarihe malolmuş bir kulüp. Umarım ilerleyen zamanlarda bu kulübün tarihine adını yazdırabilen oyunculardan biri olabilirim. Bu kulübün bir parçası olabilmekten dolayı şimdiden gururluyum” ifadelerine değindi.

Futbolun hırslardan oluşan bir oyun olduğunu belirten yeni transferimiz Abdoulaye Ba, “Bizim işimiz aslında hırslardan oluşan bir iş. Bizim işimizin içinde hırs var baskı var. Nereye geldiğimin farkındayım. Umuyorum bu kulübün tarihine katkısı olabilen bir oyuncu olmayı başarırım. Bir şekilde bu kulübün tarihinde yeri olan oyunculardan biri olmak istiyorum. Burada olmaktan dolayı çok gururluyum” dedi.

Bruno Alves ve Moussa Sow’la daha önce beraber oynadığını söyleyen Ba, “Biriyle milli takımda biriyle de Porto’da beraber oynama fırsatı buldum ve gayet yakından tanıdığım iyi arkadaşlarım. Birebir konuşma fırsatım olmadı ama menajerim onlarla konuştu ve bilgiler aldı. Onlarla buluşacak olmaktan dolayı mutluyum. Bu takımda kendimi ispatlamak istiyorum. Büyük bir takım beni istedi ve ben bu büyük takıma bugün katılmış bulunuyorum. Umarım hep birlikte takım halinde iyi bir iş çıkarabiliriz, umarım bende kalitemi gösterebilirim” şeklinde konuştu.

 

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar












 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00