• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Fenerbahçe Voluntari 3 golle geçti

Fenerbahçe Voluntari 3 golle geçti
Romanya takımı Voluntari ile Düzce Stadı’nda karşılaşan Fenerbahçe hazırlık maçını Emenike, Ramazan Civelek ve Melih Okutan'ın golleriyle 3-1 kazandı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Romanya takımı Voluntari ile  Düzce Stadı’nda karşılaşan Fenerbahçemiz hazırlık maçını Emenike, Ramazan Civelek ve Melih Okutan'ın golleriyle 3-1 kazandı. Voluntari'nin tek golü 89.dakikada penaltıdan Kone'den geldi. 

Maç öncesinde geçtiğimiz Perşembe günü hayatını kaybeden Türk sporunun efsane isimlerinden Turgay Şeren için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Takımımız mücadeleye Fabiano Ribeiro, Simon Kjaer, Mehmet Topal, Roman Petrovich Neustadter, Gregory van der Wiel, Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan, Aatif Chahechouhe, Emmanuel Emenike, Fernandao on biriyle başladı.

Maça hızlı başlayan Ekibimiz, ilk tehlikeli atağını 8. dakikada üretti. Salih Uçan’ın şık pasında ceza alanında müsait poziyonda bulunanFernandao şutunu çıkardı, kaleci topu güçlükle çıkardı.

12. dakikada Fenerbahçemiz, Emenike’nin golüyle 1-0 öne geçti. Gregory van der Wiel’in pasında savunmanın arkasına sarkan Emenike, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Etkili oyununu sürdüren Vitor Pereira’nın öğrencileri Fernandao, Emenike ve Salih Uçan ile gol poziyonlarına girdi ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve soyunma odasına 1-0 üstünlüğümüzle gidildi.

İkinci yarının ilk dakikalarında Fernandao kafa vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturamazken, 55. dakikada Fernandao’nun ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan van Persie,file bekçisi Mircea’yı geçemedi.

İkinci golümüz 60. dakikada genç oyuncumuz Ramazan Civelek’ten geldi. Ceza alanına girerken sert bir şut çıkaran Ramazan, farkı 2’ye çıkardı. 

84. dakikada bir diğer genç oyuncumuz Melih Okutan sahneye çıktı. van Persie'nin ara pasında ceza alanına giren genç oyuncu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 3-0.

Rakip takım 89. dakikada Kone'nin penaltıdan kaydettiği golle skoru 3-1'e getirdi. Maçta başka gol olmadı ve müsabaka 3-1'lik galibiyetimizle sonuçlandı. 

Detaylar geliyor.

 

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar































































  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00