• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C

Fenerbahçe Dünyaca Ünlü golcüyü İstanbul'a getirdi

Fenerbahçe Dünyaca Ünlü golcüyü İstanbul'a getirdi
Fenerbahçe'nin Dünyaca Ünlü Manchester United transferi Robin van Persie İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe transferi için görüşmelere başlandığını duyurduğu Robin van Persie, ailesiyle birlikte özel uçakla geldiği İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Genel Havacılık Terminali’ne 19.50 sularında indi. Robin van Persie’yi Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ve erken saatlerde Sabiha Gökçen Havaalanı’na akın eden binlerce taraftarımız karşıladı. Dünyaca ünlü Hollandalı yıldızı karşılamak için erken saatlerde Sabiha Gökçen Havaalanı’na akın eden taraftarlarımız meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde Robin van Persie’ye sevgi gösterisinde bulundular.

Havaalanı’nda Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie, Fenerbahçe taraftarının fantastik ve harika olduğunu, onlarla tanışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Robin van Persie: “Fantastik ve harika bir taraftarın önüne çıkacağım”

Kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Robin van Persie, “Gerçekten kendimi iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Ailemle beraber çok iyi bir uçuş gerçekleştirdik. Şu anda İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Fantastik ve harika bir taraftarın önüne çıkacağım. Benim için her şey şu anda çok güzel gidiyor” dedi.

Robin van Persie: “Taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum”

Dirk Kuyt’ın Fenerbahçe’yle ilgili çok olumlu görüşler bildirdiğini ifade eden Robin van Persie, “Dirk Kuyt’la birlikte 10 yıldır milli takımda beraber oynuyoruz. Uzun bir arkadaşlığımız var. Buraya gelmeden önce Dirk Kuyt’la konuşma fırsatı buldum. Milli takımdaki arkadaşlığımızdan dolayı ona fikirlerini sordum. Bana çok olumlu görüşler bildirdi. Kuyt buranın çok büyük bir kulüp olduğunu bildirdi ve buradaki taraftarın büyüklüğünden bahsetti. Ben de taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Umarım antrenmanlarda ve maçlarda onları her zaman mutlu edebilirim” diye konuştu.

Havaalanı çıkışında taraftarlarımızın ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Hollandalı oyuncu Robin van Persie burada da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Robin van Persie: “Burada bulunmak benim için bir onur”

Herkese çok teşekkür ettiğini söyleyen Robin van Persie, “Gerçekten çok etkilendim. Umarım buraya gelen taraftarlarımızı ve tüm taraftarlarımızı çok mutlu edebilirim. Onları mutlu etmek için her şeyi yapacağım. Burada bulunmak benim için bir onur” dedi.

Daha sonra kendisini karşılamaya gelen taraftarlarımızı selamlayan Robin van Persie, konaklayacağı otelde ailesi, Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo ve İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya’yla birlikte akşam yemeği yedi ve yeni transferlerimizden Danimarkalı Simon Kjaer’le de tanıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00