• BIST 9834.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Fenerbahçe Böyle İstedi

Fenerbahçe  Böyle İstedi
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines Euroleague 2015-2016 sezonu A Grubu ilk maçında Almanya temsilcisi Bayern Münih’i konuk etti.
Euroleague’de Final Four oynama başarısı gösterdiği tarihi sezonun ardından yeni sezonun ilk karşılaşmasında kendi taraftarı önünde oynayan Takımımız, rakibini 74-67’yle geçti ve ligin ardından Euroleague normal sezona da galibiyetle başladı.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’daki karşılaşmayı Başkanımız Aziz Yıldırım, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Mahmut Uslu, Asbaşkanlarımızdan İsfendiyar Zülfikari, Önder Fırat, Ozan Balaban, Tahir Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Hakan Dinçay, Profesyonel Futbol Takımımızın Sportif Direktörü Guilliano Terraneo ile Bayan Basketbol ve Bayan Voleybol Takımlarımız da izledi.

Ekibimiz maça Pero Antic, Bogdan Bogdanovic, Kostas Sloukas, Jan Vesely ve Nikola Kalinic ilk beşiyle başladı. Karşılaşmaya Kalinic, Vesely ve Antic’in bulduğu sayılarla 6-0’lık bir seriyle başlayan ekibimiz, rakibin hücumlarını engelleyemeyince televizyon molasına 6-8 geride gitti. Mola sonrası hücumlarını sayıya çeviremeyince coach Zeljko Obradovic’ten mola geldi: 8-16. Moladan Kalinic’in isabetli serbest atışlarıyla dönen Takımımız ilk çeyreği 10-20 geride kapattı.

İkinci periyoda Bogdan Bogdanovic ve Ali Muhammed (Bobby Dixon)’in üçlükleriyle başlayan Fenerbahçemiz farkı 4 sayıya indirdi: 16-20. Konuk ekibin Renfroe ile bulduğu baskete Luigi Datome’yle karşılık verdi. Takımımız, bu bölümde rakibin 4-0’lık serisine engel olamayınca Obradovic’ten mola geldi. Moladan Vesely’nin sayısıyla dönen Fenerbahçemiz, rakibin hücumlarını durduramayınca skor 22-36’ya geldi (02:44). Periyodun son bölümünde Luigi Datome, Kostas Sloukas ve Jan Vesely ile sayı üreten ekibimiz soyunma odasına 30-39 geride gitti.

İlk yarı skor dağılımımız şu şekilde oluştu: Kostas Sloukas 8, Jan Vesely 6, Nikola Kalinic 4, Luigi Datome 4, Bogdan Bogdanovic 3, Bobby Dixon 3, Pero Antic 2.

Üçüncü çeyreğe Vesely’nin smacıyla başlayan Takımımız farkı 7 sayıya indirerek skoru 32-39’a getirdi (08:32). Etkili savunmayla Alman temsilcisine potasını kapatan Fenerbahçemiz Sloukas’ın isabetli serbest atışıyla da farkı 6 sayıya indirdi. Vesely, Sloukas, Kalinic ve Datome’nin bulduğu sayılarla skoru 41-41’e getirerek eşitliği yakalayan Takımımız, rakibin sayılarına Datome ile yanıt verdi ve 44-44’te tekrar eşitliği yakaladı. (05:14). Karşılıklı basketlerle geçilen bu bölümde skor üstünlüğünü ele geçiremeyen Takımımız 10 sayı geri düştü. Periyodun son saniyelerinde Ali Muhammed (Bobby Dixon)’in bulduğu üçlükle farkı 7 sayıya indiren ekibimiz periyodu 52-59 geride tamamladı.
 

















































  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00