• BIST 9672.61
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C

Çöl Kartalı Gülağaç Spor’a Patladı!

Çöl Kartalı Gülağaç Spor’a Patladı!
2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda mücadele eden Çöl Kartalı Eskilgücü spor 4. Hafta maçında Gülağaç spor ile karşı karşıya geldi.

2016-2017 Aksaray amatör liginde B grubunda ilk maçında hakemin skandal kararlarıyla Aksaray 1989 uzatmanın uzatması golü ile 3-2 yenik ayrılan Çöl kartalı Eskilgücü spor şansız ve Aksaray 1989 kırmızı kart gören 2 futbolcusundan yoksun Yeşilovaspor’u boyun eğmişti.  3.hafta mücadelesinde ise Bağlıkayaspor Eskilgücünün 2-0 öndeyken Bağlıkayaspor sahadan çekildi Bağlıkayaspor ’un 3 puanı silindi.

Sezona iyi hazırlanan Eskilgücüspor antrenmanlarını aksatmadan sürdürmenin meyvelerini almaya başladı.

Nitekim Yeşilovaspor’u geçen hafta 3-1, geçen yılın favori takımlarından Sultanhanı Spor’u 5-1 ile geçen Gülağaç spor Çöl kartalı Eskilgücüspor karşısında tutunamadı.

Maç başlarında iki takımda dengeli oyunu tercih etti. Fakat ani gelişen Gülağaç spor atağında hakem penaltı noktasını gösterdi. kullanılan penaltıyı gole çeviren Gülağaçspor1-0 öne geçti. Golden sonra Eskilgücüspor hırslanarak sağlı sollu ataklar geliştirmeye başladı. Gülağaç spor’u kendi sahasına hapsetti. Dakikalar 30 gösterdiğinden Eskilgücüspor ’un formda futbolcusu Eyüp Belgemen’in golü ile Çöl kartalı beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın ilk yarısı da bu sonuçla tamamlandı.

ÇÖL KARTALI 2. YARIYA HIZLI BAŞLADI!

İkinci yarıya Bu Kez hakem değil Çöl Kartalı Eskilgücü spor hızlı başladı. İkinci yarının hemen başından dakikalar 48 gösterdiğinde Usta ayak Ekrem Güç ile Eskilgücüspor 2-1 önem geçti.  Bu dakikadan sonra Eskilgücü ataklarının önde olmanın psikolojisi ile daha rahat bir futbol oynamaya başladı. Rakibe oyununu kabul ettirdi.  Dakikalar 76 gösterdiğinde Yusuf Caymaz’ın golü ile Eskilgücüspor skoru 3-1 taşıdı. Bununla da yetinmeyen çöl kartalları dakika 80’de Yasin Belgemen’in Penaltı golü ile maçı 4-1 yaparak müsabakanın skorunu tayin eden golü attı. Maçta bu sonuçla tamamlandı.

Bu Sonuçla Eskilgücüspor puanını 6 ya yükselterek averajla Gülağaç spor’un üzerine çıktı. Eskilgücüspor gelecek maçta kendi sahasında İl Özel İdaresi spor ile karşı karşıya gelecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00