• BIST 9773.97
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

CHP İl Başkanı Toprak Seçim Startını Sultanhanı Beldesinde Verdi

CHP  İl Başkanı Toprak Seçim Startını Sultanhanı Beldesinde Verdi
CHP İl başkanı Alirıza Toprak ve il yönetimi Sultanhanı beldesinde Yeni belde binası açılışına katıldı.

CHP Sultanhanında Yeni Belde Teşkilat  binasının açılışı yapıldı. Açılışa CHP İl başkanı Ali Rıza Toprak, Eski İl başkanları Doğan Koşar, Ferda Bozkurt, Merkez İlçe başkanı Cihat Solum Sultanhanı Yeni Belde Başkanı Ahmet Karacaer ve Çok sadıyıda partililer Katıldı.

Açılışta Bir konuşma yapan CHP İl başkanı Ali Rıza Toprak Ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Ülkenin Şuan Bütün komşuları ile Küs olduğunu belirten Toprak '' ben bugün  Ankarada yargıtayda bir duruşmam vardı ankaradan buraya geldim açılışa yetişmek için direkt buraya geldim bu bir gönül meselesi, bu bir ülkü meselesi, bu bir ideoloji meselesi biz Atatürkün kurduğu Milli müdafadan doğan partisiyiz, bu ülkenin kurucu unsuruyuz bugün ülkemiz kan içerisinde ise Atatürkün ilkelerine ihanet edenlerin neden olduğu bir kan dökülmesi var. Bizim Suriyede işimiz yok,  bizim Irakta işimiz yok, geşmişte hatırlarsanız O suriye sınında 24 saat müsade edildi o bebek katili Suriyeden kovuldu, oradan Rusyaya Ardından Afrikaya ve orada yakalanarak bize teslim edildi, biz böyle bir teslim yapardık CHP İkdidar olsaydı ama bazıları Cuma namazını Emevi Camisinde kılacağım dedi Şahın türbesini alele acele gece yarısı kaçırdı. Oysaki geçmişte aynı şey Ecevit döneminde söylendi duymak istemiyorum dedi Sayın ecevit Yarım iktidardı Koalisyon hükümetiydi. Dış politikamız bu Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok ama Hiç Kimse Türkiyenin Bağımsızlığına, Türkiyenin bütünlüğüne laik demokratik Cumhuriyete savaş açamaz. Güneydoğuda Malesef 60 gündür bir kasabayı kurtaramıyoruz, Ben bugün Ankaradan geliriken Ankara çıkışında Cemirlar, Asker Polis Adım başı vardı, Ardından 3 kırmızı plakalı araç önünde arkasında yüzlerce araç gidiyor yani Bu insanlar bu halktan korkuyor bu insanlar kendi vatandaşından korkuyor. Kimden korkuyosun kardeşim Bu ülkede Atatürk eli cebinde vatandaşının Yanında rahatca geziyordu,  İsmet paşada öyleydi Bülent Ecevit Ankarada Operadan veya devlet tiyatrosundan çıkıp evine eşiyle gece yarısı rahatca gidiyordu yanında ne asker vardı nede polis, Siz kimsiniz? Kimden Korkuyorsunuz Böyle şeymi olur, biz bu ülkede Pkk yada Pydy vede bir başkasına eyvallah demeyiz dedirtmeyiz de çünkü tedbirini vaktinde alırız, ama geçmişte Askere Dokunma, Kaymakama emir ver Valiye emir ver Polise dokunma bu hale geldikten sonrada o hendekleri kapatacam diyor, Anadolunun fakirleri Paralı asker olmak üzere uzman çavuş olan gençleri ölüyor, öğretmen olup yada mühendis olup atanamayan polis olan anadolunun fakir aile çocukları ölüyor orada, o nedenle bu ölümlerin önüne geçmenin yolu Türkiyede yeniden Laik Demokratik cumhuriyeti Tüm kurum ve kurallarıyla işleme koymaktır, öyle bir kişinin dediğiyle birşey olmaz ki o kişi de sürekli yanılıyor sürekli bir çözüm dedi adamlar yeraltına Elektirik kablosu döşer gibi mayın döşer gibi patlayıcı doldurdular bizim mit müsteşarı içişleri bakanı oldu diğeri hala görevde orada gençlerimiz öldürülüyor, bu nedenle artık CHP yi İktidara getirmeliyiz. Bu nedenle Sultanhanında bunun ilk adımını Ahmet Karacaer kardeşimiz attı. Bizlere İlçe Binası gibi Geniş ve ferah bir belde binası kazandırdı, Bu tabelaya Sultanhanı ilçe teşkilatı yazısını Cumhuriyet Halk partisi iktidarı ile yazılacaktır'' dedi.

İl Başkanı Ali Rıza Toprak'ın Konuşmasının ardından Eski ilbaşkanları Ferda Bozkurt ve Doğan Koşar da Birer Konuşma Yparak Birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar. Ardından Yeni belde binasının açılışı gerçekleştirildi.

4-005.png4-005.png3-005.png1-002.png2-004.png5-002.png6-001.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00