• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Burak: Orada bir şey oluyor!

Burak: Orada bir şey oluyor!
Derbide tartışmalara neden olan pozisyon hakkında, pozisyonun asıl sahibi Burak Yılmaz ilk kez konuştu.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.


"ORADA BİR ŞEY OLUYOR"

"Bana da arkadaşlarım yolladı. Ben de çok şaşırdım. Bilmiyorum onun ne olduğunu ama orada bir şey oluyor. Hatta ben de devre arası girdiğim zaman o kadar şiddetli vurmadım nasıl top oraya gitti falan demiştim. Demek ki şiddetli vurmuşum. Belki göz yanılmasıdır, belki de farklı bir şeydir. Çok da fazla üzerinde konuşmak istemiyorum. Çünkü artık geçti gitti diye bakıyorum."

"PRANDELLİ KALSAYDI ZİRVEDEN KOPARDIK"

"Prandelli kalsaydı ligdeki durumumuz değişirdi. Öncelikle Prandelli çok iyi bir insan. Benim gördüğüm en iyi insanlardan biri. Futbol adamı olarak insan karakteri olarak. İnsanın her şeyi yüzüne söylüyor. Futbol adına yanlışları olabilir. Ama herkesin var, benim de hatalarım olabilir. Şu andaki hocamızın da yanlışı olabilir, herkesin yanlışı olabilir. Türkiye'yi tanımıyordu. Futbolcuyu, taraftarı, basını tanımıyordu. Kalsaydı bu sürüçte daha çok puan kaybeder zirveden kopardık diye düşünüyorum."

“ABDÜRRAHİM AĞABEY ÇOCUK GİBİDİR”
 
"Abdürrahim Ağabey benim için farklı. Beni Moskova'da Dinamo Moskova kampından kapıp çıkaran kişidir. Galatasaray'a gelişimde o çabası ve emeğini unutamam. Abdürrahim Ağabey çocuk gibidir. Nasıl bir çocuğu şeker ile sevindirirsiniz. O da bizim galibiyetimize en az bizim kadar sevinir, yenilgimizde bizim kadar üzülür. Her zaman yanımızda. Maddi manevi her derdimize koşuyor, çok özverili bir insan. Böyle bir yöneticiye sahip olduğmuz için ben çok mutluyum. Ali Dürüst Ağabey de her zaman yanımızda ve çok büyük desteği var."

TÜRKİYE'DE EN BEĞENDİĞİ FORVETLER...
 
"Türkiye'de beğendiğim forvet Umut Bulut, Mustafa Pektemek çok iyi oyuncu ve çok şanssız. Gaziantepli Muhammet, Kasımpaşalı Adem Büyük. Yabancı olarak Cardoza ve Demba Ba, Moussa Sow, Emenike çok iyi oyuncular. Pandev de çok iyi kaliteli bir oyuncu, alışma sürecinde."

merhabahaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00