• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Beşiktaş'ta Futbol'da tek yetkili Güneş Oldu!

Beşiktaş'ta Futbol'da tek yetkili Güneş Oldu!
"Beşiktaş'a hizmet etmeye ve asıl görevimiz olan yöneticliğe devam edeceğiz" diyen Çebi, Futbol Şubesi'nin ise artık Şenol Güneş'in kontrolünde olduğunu ifade etti.

Yönetim olarak toplu bir karar aldıklarını söyleyen Çebi, "Beşiktaş'ta futbolun yönetimi tamamen Şenol Güneş'e devredilmiştir, yöneticilerin bu anlamdaki işi bitmiştir." dedi.

"Beşiktaş'a hizmet etmeye ve asıl görevimiz olan yöneticliğe devam edeceğiz" diyen Çebi, Futbol Şubesi'nin ise artık Şenol Güneş'in kontrolünde olduğunu ifade etti.

Çebi, yaptığı açıklamada, "İlk geldiğimizde futbolun kurumsallaşması için çalışmalar yaptık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde Beşiktaş'ı futboldan anlayan kişiler tarafından yönetilmesi yönündeki kararımızı başkan Orman'a ilettim. O da bu düşünceyi sağlıklı bulduğunu ifade etti. Hocamızla da uzun süren görüşmeler yaptık. Hocamız da hazır olduğunu, iyi bir ekibi olduğunu ilettikten sonra kendisiyle anlaşma sağlanmıştır. Bizler yönetici olarak görevimizi elimizden geldiği kadar yaptık. Beşiktaş, futbolunu artık Şenol Güneş'e emanet etmiştir. Sn. Mete Vardar'a da kolej havası yaratma konusundaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Torunoğlulları'na huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde futbolun artık profesyoneller tarafından yönetileceğini sizlere aktarmak istiyorum. Ben bu kulübün ikinci başkanıyım. Yapabileceğim şeyler devam ettiği sürece bu göreve devam edeceğim. Beşiktaş'taki futbolun bundan sonra da olumlu gideceğini Güneş'le beraber yaptığımız görüşmelerde da ortaya koyduk. Mete Vardar'ın da bu konudaki ısrarını vurgulamak istiyorum. Tekrar söylüyorum. Beşiktaş'ta hizmet etmek için etikete, makama gerek yoktur. Beşiktaş'ın bundan sonra daha iyi günlere gideceğini ifade etmek istiyorum. Yöneticilerimizin de görevi yöneticilik yapmaktır. Hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun camiamıza." ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00