• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Belözoğlu: "Türkiye’de vicdanlı insanlar var"

Belözoğlu: "Türkiye’de vicdanlı insanlar var"
Mersin İdmanyurdu maçı sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Emre Belözoğlu önemli açıklamalar yaptı. Maç değerlendirmesinden önce bir dergide alnından sniper ile hedef alınması hakkında konuşan Emre şu ifadelere değindi:
"Sniperla yüzümüze hedef alan bir şey hazırlamışlar. Bu konuyla alakalı gerekli işlemleri başlattık. Kulüp bu konuyla alakalı gerekli işlemleri başlattı, ben de başlatacağım. Statta dağıtılan bir dergi bu. Türkiye'de  vicdanlı insanlar var. Lig bitmedi, şampiyonluk havasına girmiş bir takımız. Vicdanlı insanlar var, onların insafına bırakıyorum.”

Bursa’ya giderken feribotta uğradığı saldırıyı değerlendiren Emre Belözoğlu, “Hafta için olanlar yaşamak istemediğim olaylar. Hiçbir büyük camiaya bağdaştırmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Böyle insanların camiası olamaz. Camialar çok büyük camialar. Orada hakarete maruz kalan 3 aylık bebeğimden tutun, annemden eşime kadar herkese armağan ediyorum. Annem çok üzüldü, üzülmesin” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin 2010-2011 senesinden beri Türkiye futbol tarihinde hiç kimsenin yaşamadığı şeyler yaşadığını belirten Kaptan Emre, “Bu ülkede bazı ayrıştırmalar var, ayrıştırmalar güzel değil, hoş değil. Fenerbahçe'ye karşı yapılan bu saldırılar, çok değil 1-1,5 ay önce silahlı saldırıya uğradık. Bugün, statta dağıtılan gazetede hedef gösteriliyoruz.  Futbolda bunlar yok. Medya olaylara popülist yaklaşmayı seviyor.  Hatalarımız, kusurlarımız yok mu? Mutlaka var ama bunun karşılığı bu kadar ağır olmamalı” şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdu maçını değerlendiren Emre Belözoğlu, “Ligin bitimine 2 hafta süre kaldı. Hak edenin kazanmasını istiyorum. İnşallah sonuna kadar mücadelemizi vereceğimizi bugün gösterdik. Soyunma odasında şampiyonluğa inanmış bir hava vardı. Katkım olduysa ne mutlu bana” dedi.

Ayağında ağrısı olduğunu belirten Kaptan Emre, “Ayağımda ağrı vardı, oynamamam da gerekirdi. 4 gün önce ağrı hissettim. Fedakarlık yapmamız gerekiyor. Berabere bitirseydik Galatasaray'ın şampiyonluğunu tebrik edecektik. Maç içinde ağrım oldu ama lig maçına yetişmek için elimden geleni yapacağım. İnşallah sezon sonu gülen biz oluruz ama kim hak ederse onun kazanacağı bir lig olsun” ifadelerine değindi.
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00