• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Barcelona Suarez'le geçti!

Barcelona Suarez'le geçti!
Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid'i konuk eden Barcelona, geriiye düştüğü maçta Suarez'in golleriyle rakibini mağlup etti..

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid'i konuk eden Barcelona, geriiye düştüğü maçta Torres'in kırmızı kart görmesini iyi değerlendirdi ve Suarez'in golleriyle rakibini mağlup etti..

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren lider Barcelona ile takipçisi Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Camp Nou'da karşı karşıya geldi.

Arda Yedek Başladı;

Milli futbolcumuz Arda Turan eski takımı karşısında yedek kulübesinde şans bekledi. Arda Turan 83. dakikada Iniesta'nın yerine oyuna dahil olurken, eski takımı karşısında forma giymiş oldu.

Mücadelenin 25. dakikasında sahneye çıkan Torres, topu ağlara gönderdi ve Atletico'yu 1-0 öne geçirdi. Attığı golle takımına avantaj getiren tecrübeli golcü 10 dakika içinde iki sarı kart görürken, 35. dakikada kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Eksik kalan Atletico, ilk yarıyı 1-0'lık üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya oldukça baskılı başlayan Barcelona, Maçı adeta tek kaleye çeviren Katalan devi, 63. dakikada Suarez ile aradığı golü buldu ve skor 1-1 oldu.    

74. dakikada bir kez daha sahne olan Suarez, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-1'e getirdi.  Kalan sürede skor değişmedi ve Barça, Atletico'yu 2-1 mağlup etti.

İki takım, 13 Nisan Çarşamba günü Vicente Calderon'da yapılacak rövanşta kozlarını paylaşacak ve yarı final biletini alan ekip belli olacak.

 

Barcelona Kadrosu; Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Neymar, Luis Suarez 

Atletico Madrid Kadrosu;  Oblak, Juanfran, Lucas, Godin, Filipe Luis, Saul, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Torres 11'i ile yer aldı.

25' 0 - 1 Fernando Torres
35' Fernando Torres - Kırmızı
63' 1 - 1 Luis Suarez
74' 2 - 1 Luis Suarez

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00