RAKAMLAR "DOĞRU YOLDA" DİYOR
Kocaman, Antalyaspor karşısında ligde takımının başında 100. maçına çıktı. "Dalya" derken geride kalan maçlarda 63 galibiyet alarak yüzde 63'lük bir galibiyet oranı yakalamayı başardı.
Kocaman'ın tutturduğu bu oran belki tek başına büyük bir şey ifade etmiyor ama Avrupa'nın en iyi 10 teknik adamı olarak nitelendirilen isimlere bakıldığında, Aykut Kocaman'ın ne kadar büyük bir iş yaptığı da ortaya çıkıyor. Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası ve şampiyonlar ligi'nde zafere ulaşan eski Beşiktaş, yeni İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Vicente del Bosque'nin galibiyet oranı yüzde 58.3.
FERGUSON'U BİLE GERİDE BIRAKTI
Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı'nda da görev yapan Guus Hiddink'in yüzde 57.7. Chelsea patronu Rafael Benitez'in yüzde 54.3. Lippi, Trapattoni ve Capello gibi İtalyan futbolunun ağır hocaları yüzde 50'lerde dolaşıyor. Hatta Sir Alex Ferguson'un bile oranı yüzde 57.5. 70'leri gören tek teknik adam Pep Guardiola. Bu açıdan bakıldığında Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'si son 3 yılda çok büyük işler yapıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.