• BIST 9805.83
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Avusturyada ilk özel maç

Avusturyada ilk özel maç
Torku Konyaspor, Avusturya kampında ilk hazırlık maçını bugün, Jenbach'da Türkiye saatiyle 19.00'da Özbekistan Ligi takımlarından Lokomotiv Taşkent ile oynayacak

Torku Konyaspor'da Avusturya kampı uyum içerisinde, yoğun antrenmanlarla devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerinde yaptığı ve büyük bir bölümü yoğun yağmur altında geçen antrenmana sabah yapılan çalışmada sakatlanan ve tedavisinin ardından dinlendirilen Emre Can Atila katılmazken, Halil İbrahim Sönmez takımdan ayrı olarak Performans antrenörü Alper Aşçı nezaretinde çalıştı. Pas çalışması ile başlayan antrenman çift kale maç ile sona erdi. Teknik adamların yüksek tempoda geçen çalışmalardan memnun oldukları, en önemlisinin de ciddi bir sakatlık olmaması olduğu kaydedildi.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇI BUGÜN

Torku Konyaspor, Avusturya kampında ilk hazırlık maçını bugün, Jenbach'da Türkiye saatiyle 19.00'da Özbekistan Ligi takımlarından Lokomotiv Taşkent ile oynayacak. Pazar günü İtalya Serie A Ligi takımlarından Lazio ile oynanması gereken, ancak iptal edilmesi sonucu bu ekibin yerine bir başka takımla özel maça oynanması için rakip arayışı da sürüyor.

Torku Konyaspor, 28 Temmuz'da 19.15'de Suudi Arabistan Ligi'nden Al Nassr ile üçüncü hazırlık maçına çıkarken, 1 Ağustos Cumantesi günü de 19.00'da ise Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile Aqua Dome Hotel sahasında karşı karşıya gelecek.

YÖNETİCİLER AVUSTURYA'DA

19 Temmuz'dan bu yana ikinci etap hazırlıklarını Avusturya'nın Langenfeld Kasabası'nda sürdüren Torku Konyaspor'umuzun kampını Futbol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Selçuk Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şanlı ve Genel Müdürümüz aynı zamanda Anadolu Selçukspor Kulübü Başkanı Önder Sami Güven ziyaret etti. Akşam antrenmanını izleyen ve takımımız hakkında Sportif Direktörümüz Murat Erdoğan'dan bilgi alan yöneticilerimiz, antrenman sonrasında ise Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman ile sohbet etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00