• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Atiker Konyaspor'dan KRAL transfer!

Atiker Konyaspor'dan KRAL transfer!
Atiker Konyaspor dış transferde anlaşmaya vardığı 27 yaşındaki Rumen oyuncu Adrian İoan Hora ile Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantı odasında düzenlenen törenle resmi sözleşme imzaladı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Başkan Yardımcıları Mustafa Oral, Basın Sözcümüz Ahmet Baydar ve Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz ile Genel Müdürü Muhammed Ak katıldı.

Takımımızın Avusturya ve Hollanda'da iki etap şeklinde kamplarını tamamladığı ifade ederek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanımız Ahmet Şan, "Daha önce belirlediğimiz şekilde hazırlık maçlarından sonra forvet ve orta saha olmak üzere takviyeler yapacağımızı ifade etmiştik. Fakat ne tarz bir oyuncu olacağı hususunda hazırlık maçlarından sonra karar verilecekti. Teknik heyetimizle sürekli istişare halindeyiz. Scout ekibimiz pek çok oyuncu izlediği için elimizde bir veri tabanımız var. Ve bize uygun Konyaspor’umuza faydasının olacağını düşündüğümüz Adrian İoan Hora ile 3 yıllık anlaşmaya vardık. Camiamıza ve Atiker Konyaspor’umuza hayırlı olsun. İnşallah bu sezon kendisinden Konyaspor’umuzda da başarılı olmasını bekliyoruz. Geçen sezon Pandurii takımında gayet güzel bir performans sergilemişti. Oyun stilimize ve oyun tarzımıza uygun olduğunu düşündüğümüz futbolcuyla imzaları atıyoruz. İnşallah her iki tarafa da hayırlı olsun" şeklinde görüş belirtti.

"Öncelikle buraya geldiğim için çok mutluyum" sözleriyle konuşmasına başlayan yeni transferimiz Adrian İoan Hora, "Gerçekten çok kaliteli bir takıma geldim. Türkiye Ligi’ndeki en iyi takımlardan bir tanesi. Buraya geldikten sonra çok etkilendim. Harikulade bir stadı var. Ayrıca şehir çok güzel ve burada çalışanlar çok profesyonel çalışıyorlar. Türkiye'deki en iyi takımlardan bir tanesine geldiğim için çok mutluyum. Geçen sene çok başarılı bir sezon geçirdim. Bu sene daha iyi olmak istiyorum. Önceliğim takımımın başarısı. Eğer takım başarılı olursa bu beni ayrıca mutlu edecektir. Bunun içinde üzerime düşen görevi yapacağım ve geçen seneden daha başarılı bir sezon çıkarmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.

Kulübümüzle 3 yıllık sözleşme imzalayan yeni transferimiz Adrian İoan Hora yöneticilerimizle birlikte objektiflere poz verdi.

Adrian İoan Hora daha sonra imza törenini takip eden bedensel engelli bir taraftarla fotoğraf çektirdi.

Haberin fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://we.tl/oTPGiUKk7y

 

ADRİAN İOAN HORA Kimdir ?

Atiker Konyaspor'umuzun yeni transferi Adrian İoan Hora 21 Ağustos 1988 Romanya doğumlu. 2005 yılında UTA Arad takımında futbol yaşantısına başlayan Hora, 3 sezonda 52 maçta forma giydiği kulübünde 7 gol kaydederken, 2008-10 yılları arasında Romanya'nın Gloria Bistrita takımının formasını 55 maçta 6 gollük performansıyla terletti.

27 yaşındaki yeni transferimiz Adrian İoan Hora, 2010-14 yılları arasında CFR Cluj takımında oynadı ve 76 maçta 3 gol kaydetti.

2014'de kiralık olarak formasını giydiği Targu Mureş takımında 2014-2015 sezonunda da oynayan Hora, 45 maçta 12 gollük bir erformans sergiledi.  2015'de transfer olduğu Pandurii Targu Jiu ekibinde 37 maçta 20 gol atan yeni transferimiz Adrian İoan Hora, 2.haftası geride kalan Romanya Ligi'nde takımıyla 2 maça çıkarken 1'de gol kaydetti

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00