• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Aksarayspor Son Deplasmana Umut İçin Gidiyor

Aksarayspor Son Deplasmana Umut İçin Gidiyor
Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor Pazar

Siyah beyazlı temsilcimiz kaderini belirleyecek İstanbul deplasmanına ise cumartesi günü sabah saatlerinde gidecek.  Lider Eyüp maçı öncesinde siyah beyazlılarda eksik futbolcu bulunmuyor.

Ligde kalma yolunda son umudu olan Eyüp deplasmanında siyah beyazlılar sahaya mutlak 3 puan için çıkacak. Siyah beyazlı camianın da  merakla beklediği ve kader maçı olarak görülen Eyüp maçında siyah beyazlılar  sahadan 3 puan ile ayrılması halinde ligin son haftasına büyük bir umutla girmenin hesaplarını yapıyor. Eyüp karşılaşma ile de sezonun son deplasmanına çıkacak siyah beyazlılar  bu sezon ilk kez deplasman galibiyetine de ulaşmak için kenetlendi.

 Zorlu maç öncesinde futbolcular lige tutunma umutlarını devam ettirmekiçin  tek yürek  oldu. Siyah beyazlı oyuncular ligde umutların devam etmesi için son şans olduğunu ve  bunu da iyi değerlendirmek için  Eyüp karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini belirterek,  puan kaybında bütün umutları9n biteceğinin bilincinde olduklarını ifade ettiler.  Siyah beyazlı oyuncu bu nedenle zor görünen Eyüp maçında  her şeylerini o9rtaya koyup mucizeye imza atacaklarına inançlarını tam olduğunu vurgu yaptılar.

Aksarayspor’un kaderini belirleyecek Eyüp maçı öncesinde tecrübeli teknik adam Levent Arıkdoğan;   hazırlıklarımızı galibiyet üzerine yaptık. Bizim için artık ya tamam yada devam maçı. Puan kaybı yaşadığımız an bitime 1 hafta kala ligde kalma umutlarımızı yitireceğiz. onun için oyuncularım lider Eyüp karşısında sezonun  maçına çıkacaklar ve kazanmak için  gereken her şeyi yapacaklar. Artık sözün bittiği yerdeyiz.  Kazanıp rakiplerimizin arasındaki maçlarda alacağı skoru bekleyeceğiz. Umarım şans yanımızda olur ve son hafta evimi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00