• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Aksarayspor Sancaktepe’ye Zafer İçin Gidecek

Aksarayspor Sancaktepe’ye Zafer İçin Gidecek
Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor 26 .hafta oynanan Halide Edip Adıvarspor karşısında altın değerindeki 3 puan ile ligde kalma umutlarını artırdı.

 Siyah beyazlılar Pazar günü deplasmanda İstanbul temsilcisi Sancaktepe ’ye konuk olacak. Sancaktepe karşısında sahaya galibiyet için çıkacak temsilcimiz bu sezon hem ilk deplasman hem de ard arda 2 kez sahadan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

  Halide edip Adıvar galibiyetini devamını Sancaktepe karşısında sürdürmeyi hedefleyen siyah beyazlılar ligde kalma adına önemli bir zafere imza atarak Aksaray’a mutlu dönmek istiyor.   Sancaktepe hazırlıklarını teknik patron Ümit Dohman nezaretinde sürdüren temsilcimizde  sakatlığı nedeni ile  Halide Edip Adıvar maçında forma giyemeyen  tecrübeli golcü Ümit Teke’nin durumunun maç günü belli olacağı ve kart cezalısı olan  Halide Edip Adıvar maçında zaferi getiren golün sahibi Şahin Çakır ise forma giyemeyecek. Sancaktepe maçı öncesinde hedeflerini 3 puan olduğunu belirten teknik patron Ümit Dohman oyuncularının süreklilik açısından  kazanmaları ve Halide Edip Adıvar galibiyetinin anlamlı kılmaları için mutlaka 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyledi. Halide Edip maçının kendileri için dönüm maçı olduğunu ve Pazar günüde çıkışlarının devam edeceğini belirtti. Oyuncularının morallerinin yerinde olduğunu özellikle son ana kadar maçı bırakmama felsefisini takımda olduğunu ve bütün oyuncuların  özveri ile mücadele etiğini kaydetti.  Ligde kesinlikle düşmeyeceklerini ve  bütün oyuncularına güvenin tam olduğuna vurgu yaparak bütün  futbolseverlerin  futbolculara sahip çıkmalarını isteyerek sözlerini noktaladı.

 

 

Sanayispor’da Tayfun Candan’ın Cezası Bitti

Bölgesel ligde mücadele eden temsilcimiz Sanayispor’da 19. hafta  oynanan Kırıkkalespor  maçının  son saniyesinde   kırmızı kart görerek AFDK tarafından 2 maç ceza alan  tecrübeli orta saha oyuncusu  Tayfun Candan Pazar günü Kırşehir maçı ile formasına kavuşacak..

Genç oyuncu takımın 21. hafta Yozgatspor ve 22. Hafta Kayseri deplasmanında oynanan kritik Yolspor maçlarında cezası nedeni ile forma giyemedi. Siyah beyaz 2 hafta hasret kalan ve devre attığı 5 golle takımın en skor er ismi olan Tayfun Candan Pazar günü taraftarı önünde oynanacak Kırşehir maçı ile özlemini sona erdirecek.

.Hollanda’nın AJAX takımının alt yapısından yetişen 23 yaşındaki Futbolcu Tayfun Candan  bu sezon 17 lig maçına çıkarken cezalı duruma düşmeden önce takımın her maçında formasını terletti.

 

Sanayispor 3 Haftalık Puan Hasretini Dindirmek İstiyor

Bölgesel ligde temsilcimiz Sanayispor Pazar günü 23. hafta karşılaşmasında komşu Kırşehirspor’u konuk edecek.

  Kayseri Yolspor ise deplasmanda oynanan ve 2-0 mağlup olduğu maçın şokunu atlatan temsilcimiz Pazar günü 3 haftalık puan hasretini dindirmek için mücadele edecek. Ligde kalma yolunda her geçen hafta zorlu maçlara çıkacak temsilcimiz Pazar günü Kırşehir engelini aşıp ligde kalma umutlarını yeniden yeşertmek istiyor. Kırşehir maçı öncesinde takımda sakatların düzelmesi cezası biterek formasına kavuşan tayfun Candan’ın görev alacak olması camiada bir nebze moralleri artırdı. Kırşehir maçı hazırlıklarının taktik provasını bugün yapacağı Antrenman ile tamamlayacak siyah beyazlılar cumartesi günü ise yapacağı ter antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00