• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Aksaray Genç Bisikletlilerden Anlamlı Zafer Turu

Aksaray Genç Bisikletlilerden Anlamlı Zafer Turu
Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle Aksaray’ın ve bisiklet sporunun tanıtımına katkıda bulunan Aksaray Genç Bisikletliler Grubu geçtiğimiz hafta sonu çok önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Aksaray Genç Bisikletliler Grubuna üye bisikletliler, Grup Sorumlusu Hikmet Koç öncülüğünde Zafer Turu düzenleyerek hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar hem de ülkemizde yaşanan terör olaylarına lanet yağdırdılar.

Sırtlarına ve göğüslerine taktıkları Türk Bayrakları ile bisikletlerine binen AGEB’li genç bisikletliler Ağzıkarahan,Saratlı yer altı şehri, Mamasın Barajı çevresini kapsayan Zafer turunu başarıyla gerçekleştirdiler. 

Grup Sorumlusu Hikmet Koç, amaçlarının ülkemizdeki birlik ve beraberliği vurgulamak olduğunu ifade ederek şunları söyledi “ Aksaray Genç Bisikletliler olarak geçtiğimiz hafta sonu hem 30 Ağustos Zafer bayramı dolayısıyla hem de son zamanlarda ülkemizde yaşanan milletçe üzüldüğümüz şehitlerimizin hatırına ve vatanımızın, milletimizin birlik ve beraberliğini vurgulamak amacıyla AGEB Zafer turu düzenledik. Şanlı bayraklarımızı bu olaylara bir tepki mesajı olarak sırtlarımıza ve bisikletlerimizin üzerine asarak tur boyunca gururla dalgalandırdık ve bu şekilde pedal çevirdik.

Turumuzun rotası ilk olarak tarihi Ağzıkarahan kervansarayı oldu. Grupça ecdadımızın bizlere miras bıraktığı kervansarayı dikkatlice inceleyerek gezip ardından ikinci rotamız olan Saratlı kasabasında bulunan Yeraltı şehrine pedal çevirdik. Yeraltı şehrinin ziyarete müsait 3 katını gezdik ve Mamasın barajı etrafında turladıktan sonra şehrimiz aynı şekilde Aksaray’ımıza dönüş yaptık ve Zafer turumuzu tamamladık.

Aksaray Genç Bisikletliler olarak ülkemizin ve aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmaya yeltenen terörü lanetliyor Allah'tan başta askerlerimize ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere güzel ülkemiz Türkiye’mize nice Zaferler diliyoruz. Allah vatanımızı ve milletimizi her türlü kötülüklerden korusun diyoruz.”

 aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00