• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Aksaray Belediyespor galibiyet serisini sürdürüyor

Aksaray Belediyespor galibiyet serisini sürdürüyor
Aksaray Belediye Spor da hafta sonu oynanan müsabakalarda Voleybol ve Hentbol takımları deplasmandan galibiyet ile dönerken amatör futbol takımı da galibiyet serisini sürdürdü.

Aksaray Belediye Spor Voleybol Takımı Osmaniye deplasmanında İstiklal Ortaokulu ile karşılaştı. Rakibini 3-0 mağlup eden temsilcimiz namağlup galibiyet serisini devam ettirirken ligde liderliğini de devam ettirdi.

Hentbolda Kastamonu deplasmanına giden kızlarımız rakibi Ayyıldız sporu 22-40 gibi skorla farklı mağlup ederek ligde çıkışını devam ettirdi.

Amatör Futbol liginde ise evinde Eskilspor'u konuk eden Aksaray Belediyespor rakibini 3-0 yenerek galibiyet serisini devam ettirdi.

VOLEYBOLDA LİDER OSMANİYE DEPLASMANINDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediye Spor Osmaniye deplasmanında İstiklal Ortaokulu ile karşılaştı.

Ligin 14. Haftasında lider Aksaray Belediye Spor Osmaniye’de İstiklal Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Mücadelede rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren temsilcimiz Aksaray Belediye Spor güzel bir oyun ortaya koydu.

Birinci Seti 19-25, ikinci Seti 20-25 kazanan temsilcimiz Aksaray Belediye Spor üçüncü rakibini 18-25 yenerek 3-0 mağlup etti. Bu galibiyetle ligde namağlup liderliğini devam ettiren Aksaray Belediye Spor ligin 15. Haftasında Adana Voleybolu evinde konuk edecek.

HENTBOLDA KIZLARIMIZ RAKİBİ AYYILDIZA FARK ATTI

Hentbol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Aksaray Belediye Spor Kastamonu deplasmanında Ayyıldız Spor ile karşılaştı.

Ligin 17. Haftasında Kastamonu deplasmanına giden Aksaray Belediye Spor rakibi Ayyıldız Sporla karşı karşıya geldi. Mücadelede ortaya koyduğu oyunla rakibine üstünlük sağlayan Aksaray Belediye Spor güzel oyununu skora da yansıtmasını bildi. Peş peşe yaptıkları ataklar ile rakip kaleyi abluka altına alan kızlarımız attıkları gollerle farklı galibiyete imza attılar.

Rakibi Ayyıldız sporu 22-40 yenerek deplasmanda büyük bir avantaj elde eden kızlarımız ligde çıkışını sürdürmeye devam etti. aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00