• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Ailece hoşça zaman geçireceğiniz bir mekan: Grandhan Hotel ve dinlenme tesisleri

Ailece hoşça zaman geçireceğiniz bir mekan: Grandhan Hotel ve dinlenme tesisleri
68 odalı ve 176 yataklı otelde, SPA, Fitness, Bilardo, Masaj, Havuz, Türk Hamamı, Jakuzi, bin kişilik toplantı ve düğün salonu, dinlenme tesisi, restorant, akaryakıt istasyonu, hediyelik eşya ve mescitle yenilenen yüzüyle hizmette...

Konya-Aksaray yolununun 90'ıncı kilometresinde Sultanhanı Kasabası'nda faaliyet gösteren 4 yıldızlı Grandanhan Hotel yenilenen yüzüyle ailesiyle, eş, dost, arkadaşla hoşça zaman geçirmek isteyenler için uygun bir mekan.

Yenilenen yüzüyle hizmet veren Grandhan Otel, salon ve kır düğünleri için önemli bir adres. Otel, tercihe göre kadınlar ve erkekler için ayrı ya da aynı salonların yanı sıra yemekli ve pastalı düğünlere ev sahipliği yaparken, düğünlerini hotelde tutan çiftleri ilk gecelerinde kral dairesinde ücretsiz ağırlıyor. 

Bölge insanı için eş, dost, arkadaş ve aileyle hoşça zaman geçirmek için uygun bir mekan olan Grandhan Hotel'de en ağır misafirler de profesyonelce ağırlanıyor.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan bir otel yetkilisi, “Grandhan Hotel ve aksaray konya yolunda dinlenme tesisi olarak bölge insanımıza kaliteli hizmet veriyoruz. Shell güvencisindeki akaryakıt istasyonumuzun yanı sıra, tamamen kendi besi hayvanlarımızın etini kullandığımız restorantımızda tost, ayran, pide, hamburger, sulu yemek, ızgara, tatlı çeşitleri, salata, serpme ve köy kahvaltısı ile hizmetteyiz. Hem şoförler için hem de Sultanhanı, Eşmekaya, Eskil, Ortaköy ve Aksaraylı hemşerilerimiz için hafta sonu eşiyle, dostuyla, ailesiyle baş başa zaman geçireceği, yemek yiyebileceği hoşça bir mekan. 68 odalı ve 176 yataklı otelimizde SPA, Fitness, Bilardo, Masaj, Havuz, Türk Hamamı, Jakuzi mevcuttur, ayrıca firma olarak temizliğe çok önem veriyoruz ve çocuk WC, özürlü WC, hediyelik eşya, mescit tesislerimizde bulunmaktadır.” dedi.

ilgili haber için tıklayınız...

Otel Grandhan: 0382 242 3010    

dsc_0063.jpgdsc_0084.jpgdsc_0088-002.jpgek_3.jpgspor-001.jpgsauna-001.jpgstandart_oda_955016.jpgzzzzz_3_1.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00