• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

A Milli Takım kadrosu açıklandı!

A Milli Takım kadrosu açıklandı!
A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda Letonya ve Hollanda ile oynacağı maçlarının kadrosu belli oldu.

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve gösterdiği performans ile Fenerbahçe'nin en iyileri arasında gösterilen Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel, Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınmadı.

Volkan Demirel bilindiği gibi Kazakistan ile oynanan maç öncesi taraftarla tartışıp stadı terk etmiş ve bir sonraki oynanan Hollanda ve Lüksemburg maçı kadrosunda Fatih Terim'in kararı ile kadroda yer almamıştı.

A Milli Takım kadrosunda Trabzonspor'da gösterdiği başarılı perofrmans ile dikkatleri çeken Yusuf Erdoğan'ın da bulunması dikkatlerden kaçmadı.

7 Fenerbahçeli

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in belirlediği kadroda 7 Fenerbahçeli, 6 Galatasaraylı, 4 Beşiktaşlı, 3 Trabzonsporlu, 3 Bursasporlu yer alıyor. Barcelona, Hannover, Bayer Leverkusen, Sivasspor ve Başakşehir Futbol Kulübü'nden ise birer oyuncu aday kadroda yer aldı.

İŞTE MİLLİ TAKIM KADROSU

Kaleciler: Volkan Babacan (Başakşehir), Mert Günok (Bursaspor), Onur Kıvrak (Trabzonspor)

Savunmacılar: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Serdar Aziz (Bursaspor), Hakan Balta (Galatasaray), Ersan Gülüm (Beşiktaş), Semih Kaya (Galatasaray), Caner Erkin (Fenerbahçe), Emre Taşdemir (Bursaspor)

Orta saha:Yusuf Erdoğan(Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe), Gökhan Töre (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Bayer Leverkusen), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Alper Potuk (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yasin Öztekin (Galatasaray), Olcay Şahan (Beşiktaş), Arda Turan (Barcelona)

Hücumcular: Umut Bulut (Galatasaray), Mevlüt Erdinç (Hannover), Batuhan Karadeniz (Sivasspor), Burak Yılmaz (Galatasaray).

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00