• BIST 9772.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

3 .Lig Serüveni Buraya Kadarmış

3 .Lig Serüveni Buraya Kadarmış
Ligin bitmesine 1 hafta kala spor toto 3.ligde Çankırıspor ve Aksarayspor’un ardından Halide Edip Adıvar lige veda eden takımlar oldu.

*Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor   deplasmanda Eyüp spor karşısında aldığı 2-0’lık yenilgi ile ligin bitimine 1 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti. siyah beyazlılar 2 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel lige düşmenin hüznünü yaşadı.

Spor toto 3 .ligde temsilcimiz Aksarayspor  ligde dün 2014-2015 sezonunun son deplasman maçında ve hayati önem taşıyan karşılaşmasında İstanbul’da lider Eyüpspor’a konuk oldu. ligde kalma umutlarını son haftaya taşımak isteyen Aksarayspor ve ligde  şampiyonluk  turu atmayı hedefleyen Eyüpspor arasındaki zorlu 90 dakikayı Denizli bölgesinden hakem Ümit Öztürk yönetti. ligde kalma yolunda  umutların devam etmesi için temsilcimiz  Aksarayspor maça kontrollü başladı. lider Eyüpspor ise taraftarının büyük desteği ile  ilk   dakikadan itibaren  baskılı bir futbol  ile  temsilcimiz Aksarayspor ’un üzerine geldi. Eyüpspor geliştirdiği ataklardan yararlanamadı. Aksarayspor ise kontrollü futbolunun karşılı8ğını ilk devre aldı. Karşılaşmada ilk devre temsilcimiz Aksarayspor rakibine gol şansı tanımadı. İlk devre başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı.

 Karşılaşmanın ikinci devresine ev sahip ekip Eyüpspor golle başladı.  Devrenin hemen başında geliştirdiği ilk atakta Eyüpspor 48. dakikada Gökhan Kılınç takımını öne geçirirken şampiyonluk kapısını araladı. 1-0 deplasmanda geriye düşen ve kümede kalma savaşında mutlak galibiyete ihtiyacı olan temsilcimiz Aksarayspor beraberlik için bütün riskleri aldı. mücadelede Eyüpspor 70. dakikada  Atakan Arslan ile  farkı 2’ye çıkarırken maçta iyice rahatladı. 2-0 maçta kalan bölümlerde skor değişmedi.  maçın son düdüğü ile Eyüpspor sahadan 2-0 galip ayrılırken bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Aksarayspor ise hem aldığı mağlubiyet hem de Erzincan Refahiye’nin evinde aldığı halide edip Adıvar galibiyeti ile bitime  1 hafta kala kümeden düşmesi kesinleşti.     spor toto 3. lige 5 yıl aradan sonra çıkan siyah beyazlı temsilcimiz 2 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel lige düşmenin hüznünü yaşadı. Ligin bitmesine 1 hafta kala spor toto 3.ligde Çankırıspor ve Aksarayspor’un ardından Halide Edip Adıvar lige veda eden takımlar oldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00