• BIST 10895.25
  • Altın 2507.506
  • Dolar 32.2119
  • Euro 34.9305
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

15. Resmi kurumlar arası bahar futbol turnuvası start alıyor

15. Resmi kurumlar arası bahar futbol turnuvası start alıyor
Karatay Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası 20 Nisan Pazartesi günü saat 16:00 da start alıyor.

Karatay Belediyesi Aslanlıkışla Spor tesislerinde başlayacak olan 15. Resmi Kurumlar arası Bahar Futbol Turnuvası, kurumlar arasındaki dayanışmayı arttırmak ve spora katkı sağlamayı  amaçlıyor. 6 Nisan  Pazartesi günü resmi kurum temsilcilerinin katılımları ile Karatay Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 15. Resmi Kurumlararası Bahar Futbol Turnuvası Tertip Komitesi oluşturulurken turnuva şartlarıda belirlendi. 42 takımın katılacağı tunuvada yönetmelik şartlarına göre Aslanlıkışla Spor tesislerinde oynanacak maçlar hafta içi her gün 16:00, 17:00 ve 18:00 saatlerinde Çim saha, Halı saha ve Suni çim saha da toplam 9 maç oynanacağını belirten tertip komitesi, maçların 25 dakikalık 2 devre olup, devre arası 5'dk olduğunu, takımların maç başlama saatinden itibaren en geç 10'dk İçerisinde müsabakaya çıkmadıkları takdirde (3-0) yenik sayılacağı ifade edildi. Takımların kadro sayısı 15 kişi olup, sahada oynayacak futbolcu sayısının ise 1+7 kişiden oluşacağını dile getiren Komite yetkilileri, oyuncu değiştirme sayısının 5 kişi ile sınırlı olduğu belirtildi. Takımların 30 yaş üzeri 13+2 kişi olmak üzere en fazla 15 Kişiden oluşacağını vurgulayan Tertip Komitesi yetkilileri, futbol müsabakaları yönetmeliğinde uygulanan kuralların aynen Karatay Belediyesi 15. Resmi Kurumlar arası Bahar Futbol Turnuvasında da geçerli olduğunu dile getirerek her müsabakaya resmi sağlık personeli ile Konya ASKF tarafından hakem görevlendirileceği, komite tarafından 1 kişinin de gözlemci olarak atanacağı belirtilirken sonuçların Karatay Belediyesi Resmi internet sitesi (www.karatay.bel.tr) ve HİF İl Temsilciliği sitesinden (www.yesilzemin.com)

takip edilebileceği bildirildi.

20 Nisan Pazartesi Aslanlıkışla Spor tesislerinde saat 16:00 da başlayacak olan 15. Resmi Kurumlar arası Bahar Futbol Turnuvasına tüm Konyalıların davetli olduğunu vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise turnuvada müsabakaların birlik beraberlik içerisinde ve centilmence geçmesi temennisinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00