• BIST 9909.39
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Ümraniye İmplant Merkezi - DentAPlus

Ümraniye İmplant Merkezi - DentAPlus
Denta plus son teknoloji ekipmanları ve alanında uzman kadrosuyla 2009 yılından beri hizmet vermektedir.

            Denta plus amacı hastalarının diş hekimi korkusu olmadan sağlıklı dişlere ve mükemmel bir gülüşe sahip olmasıdır. Denta plus ağız ve diş sağlığı merkezi, hastanın tedavisine geçmeden önce hastanın tıbbi geçmişine göre alternatifleri belirler. Hasta ve doktor tedavi yöntemini ve yolunu en uygun şekilde seçerler. Denta plus diş hekimleri hastaya aşamaları ve metotları anlatarak hastanın bilgilenmesini sağlar.

            Denta plus ağız ve diş sağlığı diş merkezinde ağız ve çene cerrahisi, implant tedavisi, kanal tedavisi, ortodonti, çocuk diş hekimliği, protez, periodontoloji ve estetik diş hekimliği alanlarında hizmet verilmektedir. Denta plus diş sağlığı merkezinin Ümraniye, Ataşehir, Çekmeköy ve Ümraniye'de şubesi vardır. Ümraniye implant merkezi de diğer şubeler gibi alanında profesyonel bir hizmet vermektedir. Ümraniye implant için en uygun adres denta plus diş sağlığı merkezidir.

 Denta plus diş sağlığı merkezinde verilen hizmetleri kısaca açıklayalım:

 -Ağız ve çene cerrahisi: Ağız boşluğundaki tüm dokuları ilgilendiren, her türlü rahatsızlıkla ilgilenen bölümdür. Teşhis ve tedavi işlemini gerçekleştirir. Ameliyat için lokal veya genel anestezi, sedasyon anestezisi uygular. 20'lik diş çekimi bu hizmetin alanına girer.

 -Çocuk diş hekimliği: Çocukluk çağında gözlenmeyen ve dikkat edilmeyen diş gelişimi ilerde büyük sıkıntılara yol açabilir. Süt dişlerin dökülmesi ile beraber yerine yeni dişlerin tamamen çıkıncaya kadar olan süreçte doktorun periyodik kontrolü çocuğun ilerde ortodontik problemler yaşamasını önler.

 -Kanal tedavisi: Kanal tedavisi hizmetinin amacı aslında dişin ağızdaki yerini korumasını sağlamaktır. Kanal tedavisi yapılırken önce anestezi yapılır ve dişin içi damar ve sinir yapılarından temizlenir. Daha sonra dişin içi genişletilerek, dolgu malzemesi yardımıyla doldurulur.

 -Estetik diş hekimliği: Estetik diş hekimliği kısaca gülüşü tasarlamaktır. Tıbbi kurallar çerçevesinde ağız sağlığını da düzenleyerek estetik bir gülüş oluşturmaya çalışır.

 -İmplant: Eksilmiş dişlerin yerine yapılan dişlere bir kök oluşturmak için yapılır. Yaşam boyu kullanılabilirler.

 -Ortodonti: Ortodontinin amacı yanlış çıkmış ve düzensiz bir dizilime sahip dişleri düzenlemektir. Hem alt hem üst dişlerin olması gereken yere gelmesini sağlayarak hem sağlıklı hem estetik bir ağız içi sağlamaya çalışır. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 Detaylı bilgi ve randevu için : www.dentaplus.com.tr

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00