• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Pire ve Kenelere Son!

Pire ve Kenelere Son!
Sanofi Grubu şirketlerinden biri olan Merial, hayvan severleri mutlu edecek bir gelişmeye imza attı.

Hayvan sağlığı alanında öncü ürünleri ile dünya lideri olan Merial, hayvan sahiplerine pire, bit ve keneler hakkında bilgi vermek, bunlarla mücadele yollarını göstermek, pire, bit ve kenelerin çoğalmasını önlemek ve korunma yollarını anlatmak amacıylaPire ve Kenelere Son” adını taşıyan internet sitesini hayata geçirdi.

 

 25 Ağustos 2015 / İstanbul –  Halk sağlığını doğrudan ilgilendiren hayvan sağlığı alanında ürünler geliştirip hizmet sunan Merial, hayvan ve insan sağlığını tehdit eden pire ve kenelere karşı mücadele için hazırladığı web sitesini hayata geçirdi. Türkiye’de 2014 yılından bu yana faaliyette bulunan Merial, pire ve kenelerin bulaştırdıkları ciddi hastalıkları önlemek için hazırladığı “Pire ve Kenelere Son” adını taşıyan internet sitesi ile hayvan severlerin bir sorununa daha çare bulmayı hedefliyor.

 

Günümüzde her 5 kediden 1’i ve her 10 köpekten 1’i pire sorunu yaşıyor. Üstelik pire ve keneler sadece hayvanlara zarar vermekle kalmıyor, evcil hayvanların yanında evleri de istila ederek insan sağlığını tehdit ediyor. Bununla mücadele için hayvan severlerin çok daha fazla bilinçli olması gerekiyor. Bu amaçla kurulan “http://www.pirevekenelereson.info.tr/” adresli web sitesi, Merial’ın halk sağlığını da doğrudan ilgilendiren hayvan sağlığı alanındaki çalışmalarının bir yansıması olarak karşımıza çıkıyor.

 

Web sitesinde pire, bit ve keneler hakkında önemli istatistiki bilgileri de içeren geniş kapsamlı bir içerik yer alıyor. Ayrıca pire, bit ve keneleri önleme, bunlardan korunma ve kurtulma yolları da detaylı bir şekilde anlatılıyor. Web sitesine giren hayvan severler ne tür bir tehlikeyle karşı karşıya olduklarını verilen içerikle kapsamlı bir şekilde öğrenebiliyor. Tabii sadece bunu öğrenmekle sınırlı kalmayıp en doğru ve etkili korunma yöntemlerini de inceleyebiliyorlar.

 

En iyi dostlarımızdan biri olan evcil hayvanlarımız nereye giderse binlerce pire, kene ve bit de onları takip ediyor. Bu, onlar için oldukça can sıkıcı bir durum olurken aynı zamanda insan sağlığını da tehdit ediyor. Pireler bıraktıkları yumurta ve larvalarıyla, evimizdeki kanepe, halı ve koltukları istila ediyorlar. Keneler de yine aynı şekilde evcil hayvanlarımız yolu ile evimize, bahçemize yerleşip çocuklarımıza ve bizlere hastalık bulaştırabiliyorlar.

 

Merial’ın hazırladığı bu bilgilendirici ve çözüm üreten internet sitesini ziyaret ederek evcil hayvanlarınızı, kendinizi, çocuklarınızı ve evinizi pire, bit ve kenelerden nasıl koruyacağınızı öğrenebilirsiniz.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00