• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Mustela

Mustela
Mustela markası anne ve bebeğini cilt bakımını için oldukça iddialı ürünler ortaya atan bir markadır.

Mustela markası anne ve bebeğini cilt bakımını için oldukça iddialı ürünler ortaya atan bir markadır. Gelişen teknoloji ile birlikte her daim kendini geliştirmiş ve güncelliğini korumuş ismini her daim duyurmuştur. Anne ve çocuğun sağlıklı cilde kavuşmasına katkıda bulunacak şekilde uzak görüşlülük ve misyonuyla göz dolduran bir markadır.

Mustela ürünlerinin oluşturulmasında neler göz önüne alınır? Sorusunun cevabını aradığımız zaman üç temelin üzerinde kurulduğunu görmekteyiz. Diğer cilt bakım ürünlerinden ayıran birinci temeli doğadan ve doğal olması durumudur. İkinci temeline baktığımız zaman yeşil üretim etkinliğinden geçen ürünlerden oluşturulması ve son temel olarak doğaya herhangi zarar verecek ürünleri oluşturmaması onu diğer ürünlerden farklı yapan kriterleri arasına girmektedir.

Bu ürün hangi durumlardan itibaren kullanılmaya başlar? Mustela annenin hamilelik döneminden annelik dönemi ve bebeğin çocuk olana kadarki süreçte her daim yanında olan bir üründür. Hamilelik döneminde bir annenin ihtiyaç duyduğu bütün cilt bakım ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir üründür. Hamilelik döneminde bir anne hangi cilt bakım ürünlerine gerek duyar? Bu dönemdeki annede görülen hormonla değişmeler sebebiyle fiziki ve metabolizma tik olarak değişimler görülmektedir ve bu durum anneyi ve cildi fazlasıyla etkiler.

Hangi alanlarda kullanılır?

Mustela hamileliğin vermiş olduğu çatlaklıkları gidermek için etkili bir üründür. Çatlak öncesi kremi, yağı ve serumuyla oluşan çatlaklığın en az şekilde kendini göstermesi görünümsek olarak en aza indirgemek ve onarım yapmak için anneye bu desteği sunar.

Bebek olduktan sonra ise bebeklerin hassas olan cildine herhangi bir zarar vermeden bakımının yapılması cildini dış etkenlere karşı koruması ve tüm bunlarda bebeğin herhangi bir tahrişe maruz kalmadan yapılmasını sağlamaktadır. Bebeklerin saçları için, vücutları için, duş sonrası rahatlamaları için,  bezlerden dolayı oluşan tahriş durumlarında, pişik durumlarında vb. birçok durumda annenin ve bebeğin yanında olan kapsamlı bir üründür. Annenin yarımcısı konumundaki bu ürün cilt bakımı için etkili bir kremdir.

Sizde böyle hamilelik ve bebek bakımı için iyi bir ürüne sahip olmak istiyorsanız sitemize girip bu ürünümüzü daha iyi bir şekilde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Sitemize gitmek için https://www.recete.com/mustela/ linkine girmeniz yeterli olacaktır

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00