• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Kral FM' de Canlı Yayın Konuğuyduk

Abdullah Güdendede

 

 

           Kral FM’ De değerli bir insan olan Talat Bey’in canlı yayın konuğu olduk. Güzel bir ortam ve aile sıcaklığı içerisinde bir işleyiş vardı. Sıcak çaylarımızı yudumlarken Talat Bey de geldi. Canlı yayın öncesi hoş sohbetimiz oldu. Kendisiyle tanışalı uzun zaman oldu. Yine bir canlı yayın vesilesiyle tanışmıştık. Tabi sesiyle tanışalı hayli zaman olmuştu. 20 yıldan fazla zamandır bu işi yapmasının ne demek olduğunu yıllardır basın yayın camiasının içerisinde biri olarak çok iyi anlıyorum. Aksaray gibi şehirlerde bu işleri yapmak hele de uzun soluklu yapmak oldukça zordur. Yerelde bu çalışmaları daimi kılmak yorucu ve masraflıdır. Ancak Aksaray için çok büyük katkı sağlayarak bugünlere gelebilmek önemlidir.

                Hoş sohbet dedik lafı orda bıraktık. Kral FM yayın kalitesi noktasında çok yeni yöntemler kullandığından, yayın etiği ve ilkelerinden bahsettik. Güler yüzlü samimi bir insan olarak Talat Bey’in yanında tebessüm etmemek ne mümkün. Prensipleri olan bir insan ve idealleri… Derken canlı yayın vakti geldi çattı. Zaten radyoda duyurulmaya başladığında da dinleyicilerden gelen hayli sorular olmuş. Konu ilgi çekici… Bel ve boyun ağrıları ile zayıflama üzerine bir program… Konu konuyu açarken derinlemesine bu işin öncesini sonrasını ele alma fırsatımız oldu. Hemşerilerimizin bu rahatsızlıklardan çok endişelendiğini görmemek mümkün değil.  Tarımsal hayattan tamamen kopmayan yaşam tarzı, yük taşıma ve ağır işlerde çalışma oranı oldukça fazla olan bir şehir. Masa başında çalışmakta bir kurtuluş değil. Yük altında çalışanla masa başında çalışan da hemen hemene aynı oradan görülen rahatsızlıklar.  Bu yüzden yayın sırasında Türkiye istatistiklerin de baya ön sıralarda yer aldığımızı sanal ortamda görebildik. Canlı yayına soru sormak için katılanlar da cabası. Biz hep şunu söyleriz en iyi tedavi rahatsızlığa yakalanmadan önce ondan korunma yollarını öğrenmektir. Bu yüzden gündelik hayatımızda, iş hayatımızda ve diğer uğraşlarımızda korunma yöntemleri üzerine yoğun olara durduk. Omurga yapısı üzerinde doğru bilinen yanlışları düzeltme fırsatımız oldu. Bunun yanında kilo problemi üzerine de birkaç kelam edebildik. Kilo artık çağın sorunu haline geliyor. Fiziksel sağlığı da etkileyen fazla kilolardan kurtulmak mümkündür. Bunu karamsar hale gelerek eve kapanarak çözemeyeceklerini dinleyicilerimize anlattık. Bu nokta profesyonel bir yardım almalarının elzem olduğunu vurguladık.

                Canlı yayın Talat Bey’in soruları ile akıcı bir hal aldı. Dinleyicilerin sorunları konuya derinlik kazandırdı. Dinleyicilerden gelen yorumlarda olumluydu yöndeydi. Çok hoş bir sohbetti.  Seyirci kitlesini oluşturmuş kaliteli hizmet veren bir radyo da canlı yayına katılmanın farkını yaşadık. Kral FM ekibine şükranlarımı sunuyorum.

Sağlıklı, mutlu ve ağrısız günler dileğimle…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00