• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Konya’da Hekimler İçin Anket

Konya’da Hekimler İçin Anket
​​​​​​​Konya Tabip Odası, hekimler için anket çalışması yapmaya başladı.

Anketin detaylarını 14 Mart Tıp Bayramı programında anlatan Başkan Dr. Seyit Karaca; “İletişimin değerini bilerek, üyemiz olsun veya olmasın tüm meslektaşlarımızı anketimize katılmaya davet ediyoruz” dedi.

Konya Tabip Odası tarafından Dedeman Otel’de düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı programına başta Vali Yardımcısı Mehmet Ünal ve Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker olmak üzere Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ, Konya Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cemil Karakap, Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt. Gürbüz Eldeniz ve diğer protokol üyeleri ile çok sayıda doktor ve aileleri katıldı. Katılım için teşekkür eden Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Geçtiğimiz yıl yapılan programa göre % 60 civarında fazla olan katılım nedeniyle de meslektaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi. Dr. Karaca, bundan sonra daha hızlı bir şekilde oda çalışmaları ile hekimlerle beraber olacaklarını ifade etti.

Dr. Seyit Karaca konuşmasında, hekimliğin önemi, sağlık çalışanlarının karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara ilişkin Konya Tabip Odası’nın yapmış olduğu çalışmalar konusunda bilgi verdi. Başkan Karaca, “Odamız yapmış olduğu çalışmaları daha etkili hale dönüştürmek ve meslektaşlarımızla olan iletişimimizi daha da kuvvetlendirmek için bağımsız bir araştırma firmasına anket yaptırmaktadır. Bu anketi, başta ilimizdeki siz değerli hekimlerimiz başta olmak üzere sağlık çalışanlarının sağlık çalışma ortamının ve ülkemiz sağlık hizmet düzeyinin daha da iyileştirilmesine katkı sunmak adına planlamış bulunmaktayız. Anket, Odamız üyesi olsun veya olmasın siz meslektaşlarımıza açıktır. http://onlineveri.com/anket/kto adresinden online olarak katılıp cevaplandırabileceğiniz anketimiz Mart ayı sonuna kadar sizler için yayında kalacak. Ara raporlarda güzel veriler elde edeceğimizi gördüğüm anketimize katılımınız bizleri sevindirecek” dedi.

Konuşmaların ardından programın hazırlanmasında emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen kurum ve kuruluşlara plaket takdim edildi. Bu kapsamda; Anıt Hastanesi, Büyükşehir Hastanesi, Farabi Hastanesi, Konya Hospital, Konya Göz Hastanesi, Medicana Hastanesi, Medline Hastanesi, Medova Hastanesi, Selçuklu Hastanesi, ve Subaru Konya Bayi Sefer Otomotiv yetkililerine plaket verildi.

Programın ardından, protokolün açılışını yaptığı Dr. Muhammet Esad Güçlü tarafından hazırlanan hat eserleri ve Dr. Abdullah Yıldız tarafından yapılan tablolardan oluşan karma sergi gezildi. Tüm eserleri protokole tanıtan Dr. Seyit Karaca, programa sanat rengini de katan Dr. Muhammet Esad Güçlü ve Dr. Abdullah Yıldız’a ayrıca teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00