• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Iccıkda Televizyona Bakalım Baalım

Hakan Sinan

Selamün aleyküm millet

Novrüsünüz diyin baalım.iyisinizdir heral.valla bendeiyiyim.

 

Ağşam uyku dutmadı.dizlerim ağrır bi yandan,boynumkiraçlama olmuş dönderemem bi yandan en iyisi televizyonu açıyımda bakıyımdidim.

 

Haberlere bakdım.aman yarabbi;belediye postalarınıyakıyollar.monotof atıyollar.nirde bilmem gaza olmuş gaç kişi feci şekildeölmüş.Bi başka yirde adam ayrıldığı avradını bıçaklayıp öldürüyor,Bi yirdedeiki delanı bilmem ne içmiş baygın yatıyor.allalla..bakılacak gibi değil. 

 

En iyisi başga kanala bakıyım didim.Ordada BEN BİLMEM BİZİM AVRAT BİLİR diiproğram var.bişşi yok,iddaya giriyollar;yok sen şuvadar biber yin,yok benbuvadar bardağın içine topu goyarım.Amanııın şöyle bi bakdım açık saçıkgadınnar hiç dine imana sığmaz.Bazıda avradın biri herifine bağırıyor niye topugoyamadın dii.soğnadan duydum boşanannar bile varımış.gendi gendime didim;kimniynesin bu ganala kim bakacak dii.Meğer millet işi gucü bırakır bunabakallarımış.aman yarabbi...

 

Neyse ben ganal değişdirdim.YİMEKDEYİZ dii bi proğramvar.burda da beş altı kişi yok sen iyi yimek yapacan yok ben iyi yimek yapacamdii iddaya giriyollar.Gadının biri diyorki;ay imine hanımın yimekleri iyiydiamma(eee)efendim sunumu kotüydü.   Bi başka adam gravatını filandadakınmış sanki meclise girecek ,Maalesef mevlüt beyin yimeğinden gılçıkdı.allahallaa gelde canın sıkılmasın.ülen idilen masraf,yapılan israf hiçonnarı düşünen yok...bre reziller önce bi yimeğe başlamadan bi besmele neyimçekin,Bereketi halilullah,şefaat yarasulullah dii bi dova idin..siz müslümandeğilmisiniz..

 

 Öteki ganala bakdım.ordada şanslı gutu dii biyarışma varıdı.sunan adam soruyor;Halil bey dört nolu gutumu beş nolu gutumudii.oda iki saat düşünüyor dört diyor ve gaybidiyor.orda nadar adam varısagafalarını ellerinin arasına alıp gamıdıyollar.

 

Ben en iyisi yitenek sissinize bakıyım didim.Yarışacakoğlana soruyollar oda zübbemsi bişşii.içeri girince ne halt idecen dii.;Dansidecem; önce ÇAÇA soğna BİREK  daha soğna SALSA yani al allahım delinizabdeyle gulunu diyip guduracam diyor.herkes ıldızlı evet viriyor.Bi başkadelanı çıkıyor sazını eline alıp GESİ BAĞLARINI bi dokdürüyor amma daha türkübitmeden eliyollar.

 

En iyisi spor ganalı diyip T.R.T sporu açdım.REYALMARDİNDE oynayan ARDA yiğenim TUUVENTUSA koşeden bi dakdı arap spiker iki saatfilan ALLAH çekdi,soğna novürdü bilmem heral düşdü bayıldı.

 

Hasılı bu televizyon dinilen illet iyi ammaa,ammasıvar işde.Din adamları bile seniki doğru beniki doğru dii birbirlerinedaknaşıyollar.iyide biz niriye bakalım.

 

Bi GURTLAR VADİSİ varıdı onunda dadı gaçdı.biorduyunan bile gelsen POLATa bişşi olmuyor.tam sıkışıyor,ABDULHEY geliyor.polatona nevarlen dii soruyor.oda ;abi mematiyi almışlar diyor.polat;hah abdulhey bibu eksikdi diyor.dizi devam idiyor..baalım ne olacak.

 

Eee;İmtihan dünyasındaysak buda bi imtiham.diggatidecen hemşerim.

 

ALLAHA EMANETSİNİZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00