• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

İbrahim Koyuncu'nun ölümü Eskil'i yasa boğdu

İbrahim Koyuncu'nun ölümü Eskil'i yasa boğdu
Eskil'de önceki akşam meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi ağır yaralandı.

Olayda Eskil eski İl Genel Meclis Üyesi ve Eskil Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu yiğeni Halil İbrahim Koyuncu ile birlikte aynı aileden 6 kişi ağır yaralandı. 

olayda aracı olduğu belirtilen ve Eskil'de çalışkanlığı ve hoşgörüsü ile belleklerde iz bırakan İbrahim Koyuncu ve yiğenin vefatı ile birlikte 6 kişinin de ağır yaralanması ilçede büyük üzüntüye sebep oldu.

İşte merhum İbrahim Koyuncu'ya ilişkin sosyal medya hesaplarından yayınlanan taziye mesajları..

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay'ın mesajı...

Çok ama çok değerli eskil sevdalısı gariban babası Hoşgörü timsali il genel meclis üyemiz İbrahim koyuncuyu kaybetmenin hala şokundayım kendisine Allahtan gani gani rahmet diliyorum Yakınlarına sabrı Celil diliyorum eskil bir Değeri kaybetti ilçemizin başı Sağolsun.

Eskil Belediyesi'nden yapılan açıklama...

07.03.2016 tarihinde üzücü bir olay neticesinde hayatını kaybeden Eski İl Genel Meclisi Üyesi ve Esnaf Odası Başkanı İbrahim KOYUNCU ve yeğeni İbrahim KOYUNCU'ya Allah'tan Rahmet yakınlarına başsağlığı dileriz.

AGD Eskil'den Veli Batur'un  mesajı...

ESKİL ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYEMİZ VE ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANIMIZ İBRAHİM KOYUNCU VE YİĞENİ DÜN YAŞANAN BİR OLAY SONUCU VEFAT ETMİŞTİR MERHUMLARA ALLAH'dan RAHMET GERİDE KALANLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLERİZ...

Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi Müdürü Dursun Altan'ın mesajı...

Her platformda beni destekleyen, memleketimize gece demeden gündüz demeden hizmet eden, Eskil aşığı, Eskil milliyetçisi, örnek bir beyefendi, ilçemizin yetiştirdiği güzel insan, Eski İl Genel Meclisi Üyesi, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanımız kıymetli İbrahim KOYUNCU bir kavgayı ayırmaya çalışırken yaşamını yitirmiştir. Çok ama çok üzgünüm. Okulumuzu ziyaret ettiğinde okul bahçesi dışına kadar kendisine eşlit eder uğurlardım. Çok büyük saygı ve hürmet duyardım kendisine. Cenabı Allah kendisine gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah korktuklarından kurtarsın. Biz ondan razıyız Allah da ondan razı olsun. Hayatını kaybeden diğer hemşerimize de Allah tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Ibrahim KOYUNCU Başkanım, Eskil 75. Yıl Anadolu Lisesi kız pansiyonunda kalan öğrencilerimiz senin kendi cebinden getirttiğin jenaratörle aydınlanıyorlar, seninde mezarın mekanın aydınlık olsun. Öğrencim olan oğlun Mehmet, bize emanet.

HİF Eskil'in yayınladığı mesaj..

Eskilde Çıkan kavga da kavgayı ayırmak isteyen Eski il genel meclis üyesi İbrahim Koyuncu ve yiğeni İbrahim koyuncu yasamini yitirdi. Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz mekanları cennet olur inşallah

Eskil Belediye Başkan Adayı Adem Yaşar Mutlu'nun mesajı...

Bugün susma günüdür. Eskil'in sevilen simalarindan İbrahim Koyuncu kardeşimizin ve yiğeni İbrahim Koyuncu'yu kaybettik hic uğruna çıkan bir tartışma yüzünden... Allah mekanlarını cennet komşularını da Peygamber resulumuz eylesin. Allah Koyuncu sülalesine sabır ihsan eylesin. sizleri hic unutmayacağız Sizi Yüce Rabbimin sevilen kullarından eylesin yattığınız yer Nur Mekanını Cennet olsun.

Eskil Halk Eğitim Müdürü Salih Altan'ın mesajı...

ADAM GİBİ ADAM DERLERDİ YA...SEN İŞTE TAM ÖYLEYDİN.NE BİR EKSİK NE BİR FAZLA ADAM GİBİ ADAMDIN BE ABİM.ESKİLDEKİ EĞİTİM ÖĞRETİM FALİYETLERİNDE SEN BİZİM GÜVENLİĞİMİZ SEN BİZİM DANIŞMANIMIZ SEN BİZİM ÇARE KAPIMIZDIN.ÇUKURYURT İÖO VE ATATÜRK YİBO DA ÇALIŞTIĞIM SÜRE ZARFINDA ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIN ÇOK SORUNLARIMIZA ÇARE OLDUN.O MÜTEVAZİ VE BİR O KADARDA BEYEFENDİ KİŞİLİĞİN,GÖZLERİNDEKİ O SEVGİ IŞIĞI HİÇ UNUTULMAYACAK.HALK EĞİTİM NEZDİNDE ÇIRAKLIK EĞİTİM MERKEZİNİ ESKİLİMİZE KAZANDIRMAKTI SON HEDEFİMİZ.DURSUN HOCAMINDA DEDİĞİ GİBİ BİZ SENDEN ÇOK RAZIYDIK ALLAHIMDA SENDEN RAZI OLSUN ABİ.MEKANIN CENNET OLSUN.TÜM SEVENLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN.NUR İÇİNDE YAT.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Aksaray POMEM'de mezuniyet töreni13 Aralık 2017 Çarşamba 15:33
  • Şehidimiz Muhammet Uz son yolculuğuna uğurlandı13 Ekim 2017 Cuma 20:05
  • İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Yapıldı10 Ağustos 2017 Perşembe 22:06
  • Tuik Açıkladı, Konya ve Karaman'da Çocuklar Neden Güvenlik Birimine getiriliyor01 Ağustos 2017 Salı 14:39
  • Eskil'de Kaza 1 Ölü!13 Haziran 2017 Salı 17:11
  • Eskil Belediye Meclisinden Anlamlı Karar01 Haziran 2017 Perşembe 19:31
  • Deprem Gerçeği19 Mayıs 2017 Cuma 17:22
  • Karayolu Trafik Güvenliği ve Trafik Haftası10 Mayıs 2017 Çarşamba 21:19
  • Eskil'e 2. acı haber!18 Nisan 2017 Salı 19:53
  • Eskil’e Şehit Ateşi Düştü!18 Nisan 2017 Salı 17:42
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00