• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Ben De Varım Tiyatrosu Ekibine Çok Büyük İlgi

Ben De Varım Tiyatrosu Ekibine Çok Büyük İlgi
Aksaray Devlet Hastanesi Psikiytatri Uzmanı Doktor Basri Köylü'nün şizofreni hastalarını topluma kazandırmak için kurduğu ve şizofreni hastalarının oynadığı BEN DE VARIM TİYATROSU 27.Uluslararası Ankara Film Festivaline katıldı.

Ankara Film festivali Koordinatörü İnci Demirkol' Bende Varım Tiyatrosu ekibi Doktor Basri Köylü Gazeteci Gökten Öztürk Şizofreni Hastası Çapan Altınsoy-Tansel Ada ve Kameraman Sinan Koç'un katıldığı festivalde Ben de Varım standına çok sayıda sanatçı ve yönetmen uğramadan geçmedi. Sinema oyuncusu Beren Saat-Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan-Aytaç Arman Yönetmen Ali Murat Akay,ANKARA'NIN ÜNLÜ PSİKİYATRİ DOKTORU VE MİLLİYET GAZETESİ KÖŞE YAZARI DİLEK TÜRKOĞLU,Ünlü sanatçı ve televizyoncu Ayhan Sicimoglu'nun menajeri Gülbaba müzik şirketi sahibi Serhan Lokman projemize büyük ilgi ve alaka gösterdi.

İngiliz gazeteci Claire Heffron Doktor Basri Köylü ile görüşerek ben bu projenin İngiltere'de gönüllü elçisi olacağım dedi

Uluslararası Ankara Film Festivali program başlamadan önce salona giren Beren Saat ve Yılmaz Erdoğan ile Aksaray Yenigün Gazetesi olarak röportaj yaptık.Beren Saat ve Yılmaz Erdoğan'a “Ben de Varım “tiyatrosunun dvd sini veren  Şizofreni Hastası Çapan Altınsoy Beren Saat-Yılmaz Erdoğan'dan  çok büyük ilgi ve alaka gördü.

 

Sinema Sanatçısı Beren Saat “Yapmış olduğunuz iş gerçekten harika. İstanbul'a döndüğümde DVD nizi seyredeceğim. Bu konuda üzerime ne düşerse sizlerle görüşelim bunu değerlendirebiliriz. Şizofreni hastalarının tiyatro  yaparak kendilerinin tedavi olması süper. Psikiyatri  Doktorunuz ve Projenin mimarı  Basri Köylü'yü tebrik ederim ve başarılarınızın tüm dünyaya duyulmasını isterim” dedi.  

Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Yılmaz Erdoğan “ Tiyatro benim alanım ve sizin böyle anlamlı bir çalışma yapmanız harika. Menajerim Ömer Bey'e DVD'nizi verdim ve İstanbul'da bu konuyla ilgi mutlaka bir değerlendirme yapacağız. Doktorunuz Basri Bey gerçekten çok çılgın biri onun bu çalışmasını yürekten tebrik ediyorum canı gönülden kutluyorum “ dedi

gazeteci-elif-dagdeviren.jpgunlu-mankenler.jpg

sinema-sanatcisi-umut-sezgin.jpgyilmaz-erdogan.jpg

13086891_1617494351904023_2630997871066886253_o.jpgberen-saat-projemize-buyuk-ilgi-gosterdi.jpgingiliz-gazeteci.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00