• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

ATSO fuarı göz kamaştırdı

Erdoğan KAYA

       Aksaray´da 3´inci Otomobil, Motosiklet, Mobilya ve Beyaz Eşya Fuarı açıldı. Aksaray´da bu yıl 2´incisi düzenlenen Otomobil, Motosiklet, Mobilya ve Beyaz Eşya Fuarı Pazar Semt Pazarı´nda açıldı. Gerçekleştirilen açılışa çok sayıda davetlinin yanı sıra AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkan Vekili Güven Kemarkaya, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Fuarda en çok ilgi çeken ise otomobillerdi.

      Atso’nun 3  fuarı otomobil konusunda ilimizde bayilik yapan fırmaların olması güzeldi. Yine mobilya mobilya alanında yerli fırmalar yer aldı. Yöresel ürünlerde her yıl olduğu gibi bu senede belli yörelerin ürünleri sergilendi.

      Karakuşların kanatlı hayvan çifliğinden geireilen hayvansal kuşlar ziyaretçilerin ilgisini çekti. Bu kanatlı kuşlar içinde hoşuma gidenler ise yaban kuşları idi. Benim geçmişte av merakım olması nedeni ile uzun senelerdir görmediğin yaban kuşlarını dakikalarca izleme imkanı buldum. Demek ki, onları çok özlemişim.

       Fuarda Atso yönetim kurulu üyelerinin bir arada olması birlik ve beraberlik göteridiler. Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Başkan Ahmet Koçaş birer konuşma yaparak fuar hakkında ve çalışmalarını anlattılar.

      Şehrimiz için böyle güzel bir fuar Atso’nun şahsi tanıtımı değildi. Onlar bu fuar için bir vesile idi. Burada gördüğüm bir eksiklik ise Sayın Valimizin veya bir Vali yardımcımızın olmaması idi.

       Sayın Valimizin bir mazereti olabilirdi. Ama buraya bir Vali yarımcısını görevlendirebilirdi. Hizmet ve tanıtımlarda ne kırgınlık olur nede küskünlük. Toplum yararına yapılan güzel hizmetleri hepimiz sahiplenmemiz lazımdır.

       Bir diğer eksiklik ise, CHP il Başkanı Ali Rıza Toprak ve MHP İl ve ilçe Başkanı Ramazan Kaşlı ile Cavit Çıtak açılışa katılırken iktidar partisinden kimseyi görememek bir ayrı üzücü idi. En azından bir parti temsilcisi görevlendirilebilirdi.

       Bir gazeteci olarak bu eksiklikler gözümden kaçmadı. Belki özel ve şahsi bir kırgınlık olabilir. Ama bu tür çalışmalarda açık ve alenen yansıtılmaz. Sayın Belediye Başkanı Yazgı il dışında olmasına rağmen Başkan yardımcısı Güven Kemerkaya’yı görevlendirmiş. Belediyeyi temsilen açılışta hazır bulundular. Bu görüntü hiçte hoş olmadığını söyleyebilirim.

       Milletvekili Sayın Mustafa Serdengeçti açılışa katılarak burada yaptığı konuşmada, ilimizin ticaretini ve otomobil fırmalarının çalışmalarından menmun olduklarından bahsederek onları onure etti.

      Serdengeçti, “Aksaray´a hizmet etmek, büyük ve değerli bir hazineyi taşımak ve muhafaza etmek gibidir. Bu hazineyi korumak ve taşımak için ne kadar güçlü eller uzanırsa biz o kadar mutlu oluruz. Eğer davamız Aksaray´a hizmet etmekse, bu insanlara hizmet etmekse ve dolayısıyla vatanımıza, milletimize hizmet etmekse herkes elini taşın altına koymalıdır. Aksaray´a hizmet etmek sadece vekillerin veya sadece Belediye Başkanının görevi olmamalıdır. Aksaray´daki bütün sivil toplum kuruluşları, bütün odalarımız, bütün borsalarımız, hatta Aksaray´da görev yapan bütün il müdürlerinin görevi olmalıdır” dedi.

       Ben Atsonun bu güzel fuarını beğendiğimi söyleyebilirim. Mesele hizmet ve tanıtımsa hepimiz bu tür çalışmalara destek olmalıyız.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00