• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 17 °C

Ak Parti Ortaköy’de miting gibi açılış yaptı

Erdoğan KAYA
Cumartesi günü Ak Parti Aksaray’da aday tanıtımı yaparak tanıtıma Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu konuk etmişti. Bende bu tanıtımı takip ederek not alıp yazımı yazdım. Burada karşılaştığım Ortaköy Ak Parti içe Başkanı Sayın Doğan Çetin ve aday Bekir Tekcan hocam beni Ortaköy’e davet ederek yapılacak tanıtımı kamuoyu ile paylaşmamı istediler. İlçe Başkanı Doğan Bey ısrarla ertesi sabah telefonla davet etti. Nedeni oradaki manzarayı Gazete ve Televizyonda paylaşmamı istiyordu.
Bende kırmayarak Bayram Ali Kalkan dostum ile yola koyulduk. Sayın Milletvekilimiz İlknur İnceöz Hanımefendi beni aradı beraber gidelim dedi. Bende kendisine size zahmet olmasın ben yoldayım orada görüşürüz dedim. Ben tam saatinde Ortaköy’e geldim Aksaray-Kırşehir yolu üzerinde tutulan Ak Parti seçim bürosunun açılışı nedeni ile emniyet yolu kapatmıştı. Biraz uzak yere arabamızı park edip yaya açılış meydanına vardık. Sanki açılış değil bir miting vardı, tahminime göre 2000 bin civarında insan vardı.
Doğan Başkan bizi burada karşıladı, ben gerçekten çok şanslıyım. Allah şahidim o kadar çok tanıdığım var ki Ortaköy’de herkes bizi kucakladı. Her bölgede olduğu gibi burada da çok dost ve tanıdığım vardı. Açılış Sayın Milletvekilimiz İlknur Hanımın gelmesi için biraz beklendi.
Milletvekilimiz İlknur Hanım alan geldiğinde alanda bulunanlar adeta coştu. Fazla beklenmeden konuşmalara geçildi.
Ben biraz yüksek yere çıkarak buradaki insanların resmini çekip kamera kaydı yaptım. Bunu resim ve görüntüleri sizlerle paylaştım, Televizyonda görmüşünüzdür kalabalıkta hiç hilafım yok. Kimsede bu kalabalığı hafife alamaz.
İlçe Başkanı Doğan Çetin ilk konuşmayı yaparak ilçedeki Belediye Başkanının halkın üzerine saldığı korkudan bahsetti. Bunu halkın üzerinden kaldıracaklarını söyledi. Yine Ak Partinin ilçeye yaptığı hizmeti anlatarak ilçeye gelen hizmetlerden bahsetti.
Daha sonra Başkan adayı Bekir Tekcan ilçeye yapılması gerekenleri ve nasıl bir Belediye Başkanlığı yapacağını anlattı. Önümüzdeki günlerde projelerini anlatacak bir başka toplantı düzenleyeceğini söyleyerek, korkusuz kucaklayan bir Belediye Başkanı olacağını söyledi.
Daha sonra Eski Milletvekilimiz Ahmet Yaşar kalabalığı gördüm ya artık gam yemem burada seçim bitmiştir. Bu seçimi alacağımızdan endişem yok dedi.
Son olarak kürsüye gelen Milletvekilimiz Sayın İlknur İnceöz Hanımefendi ise. Her zaman olduğu gibi kalabalığı görünce heyecanlı ve sert bir konuşma yaptı. Konuşmasının genelini ülkede yaşanan 17 Aralık kumpasına ve ülkemizin geldiği durumu anlatarak büyük alkış aldı. Daha sonra burada bulunan topluluktan seçimin alınacağına dair söz aldı.
Burada asıl konu şu, herkes Ortaköy seçiminin galibi mevcut Belediye Başkanın kazanacağını söylüyordu. Ben MHP’nin açılış görüntü ve resimlerine de baktım. Ak Partinin kalabalığının üçte biri yoktu, hem bu kadar coşkuda yoktu. Görünen o ki, Ortaköy’de seçimin kesin favorisi Ak Parti. Şimdiden başarıların kutlayabilirim. Çünkü aday adayı olan 9 adayda mevcut adayın kale gibi yanında beraber çalışma yapıyorlar. Ne kırılan var, nede küsüp başka yere gidenler var.
Burada bir paragrafta Sarıyahşi ilçesine açayım. Mevcut ilçe Başkanı Sarıyahşi’den aday olan Fatih Ünsal’a partinin kapısını açmadığı ve çalışmasına engel olduğu biliniyor. Benim desteklediğim aday olmadı diye partinin anahtarını cebine koyup kilitleyemezsin, orası babanın çiftliği değil. Hem desteklediğin ve güvendiğin aday bugün gitmiş MHP’den aday olmuş. Seçim kaybedilmesi için böyle gayret gösteren bir Başkanın ne işi var Ak Partide?
Orası babanızın çiftliği mi? Sayın Başbakanım sana çok üzülüyorum uykusuz, yorgun argın ülkem için neler çekiyorsun. Ama senin emeğini, sermayeni ve gayretlerin tabanda hovardaca senin sırtından harcıyorlar. Oturdukları yerden unvan almışlar, selam bile alamayacakken etiket alıp çaka satıyorlar, hava yapıyorlar. Partili isen partiyin kapısını aç seçim yaklaştı, değilsen arkadaşınla nereye gideceksen git kardeşim. Hala sen ben meselesi yapıyorsunuz, seçim ülke meselesi olmuş siz sidik yarışındasınız, ülkeye yazık etmeyin.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00