• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Adalet Parkı Tartan Pistinde Sağlık İçin Harekete Geçtiler

Adalet Parkı Tartan Pistinde Sağlık İçin Harekete Geçtiler
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşları ve sporseverler sağlıklı yaşam için bir araya geldiler.

 “Sağlıklı Yaşam İçin Harekete Geçin” sloganı ile Konya’nın en uzun tartan yürüyüş pistine sahip olan Adalet Parkı’nda Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca, ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşları ve sporseverler sağlıklı yaşam için bir araya geldiler.

Yapılan yürüyüş ve koşunun ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Adalet Parkı’nda 1100 m uzunluğu ile Konya’nın en uzun tartan pistini yaparak sporseverlerin hizmetine sunduklarını belirtti. Başkan Hançerli tartan pistin yanı sıra fitnes aletleri, voleybol ve basketbol sahaları, çocuklar için de oyun grupları olduğunu söyledi. Adalet Parkı’nın açık havada spor yapmak isteyenlerin yeni adresi olacağını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bütün sporseverleri Adalet Parkı’na davet etti. Başkan Hançerli’nin ardından söz alan Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Seyit Karaca ise Konya’nın beslenme alışkanlıkları bakımından obeziteye yatkın olduğunu belirterek; yürüyüş yapmanın sağlık açısından önemini vurguladı. Dr. Karaca yapılan tartan yürüyüş pisti için Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci ise sağlık için her gün ortalama 10.000 adım atılması gerektiğini söyledi. Karatay Belediyesi tarafından yapılan tartan pistin ergonomik yapısı ve Adalet Parkı’nın yeşil dokusunun spor yapmaya çok uygun bir ortam meydana getirdiğini belirterek Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ise çok çeşitli meslek dallarından insanın Adalet Parkı tartan pistinde spor yapmak için bir araya gelerek sağlıklı bir yaşama adım attıklarını söyledi. 

            Yürüyüşe katılan sporseverlere teşekkür eden Başkan Hançerli, tüm Konyalıları spor yapmaya davet etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00