20 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara25°C

TTNET E-TİCARETE GİRİYOR

TTNET e-ticarete giriyor

TTNET e-ticarete giriyor

12 Nisan 2013 Cuma 12:25

E-ticarette alışveriş tutarını kredi kartı yerine faturaya yansıtmak için çalışma yaptıklarını belirten TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, “ttnetcarsi.com.tr ve okacabukaca.com ile e-ticarete açılan kapı olmak istiyoruz” diye konuştu
TTNET, e-ticaret alanına “ttnetcarsi.com.tr” ve “okacabukaca.com” adlı iki platformu ile adım attı. Tarihi Mısır Çarşısı'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katılan TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, TTNET 360 adını verdikleri vizyonla internet tabanlı tüm dijital platformlarda var olmak istediklerini söyledi. Kaya, 300 yıllık tarihe sahip Mısır Çarşısı'nı geleneksel ticaretin simgelerinden biri olması dolayısıyla, tanıtım için seçtiklerini belirtti.
ALIŞVERİŞİ FATURAYA YANSITACAK

Kaya, "Fiyat karşılaştırma sitesi 'okacabukaca.com' ve kendi servislerimizin online satışını yapacağımız 'ttnetcarsi.com.tr' ile müşterilerimizin e-ticarete açılan kapısı olacağız" dedi. Kullanıcı yorumları ve ürün videolarının yer aldığı 'okacabukaca.com'da şu anda 50 olan mağaza sayısını yakın zamanda 150’ye çıkaracaklarını anlatan Kaya, “Sitede şu anda 13 kategoride toplam 130 binden fazla ürün var” diye konuştu. Kaya, “Amacımız 3-5 ürün satmak değil. E-ticarette yeni servislerimiz de olacak. Online ticarette, alışveriş tutarının kredi kartı yerine TTNET faturasına yansıtılması için de yoğun olarak çalışıyoruz” dedi.
‘NEW YORK’A BAZ DİKİYOR MUYUM?’

Tanıtıma katılan Türk Telekom Grup CEO’su Hakam Kanafani ise rekabetle ilgili bir soruya şu cevabı verdi: “Türkiye'de faaliyet gösteren kurumlar, vergisini de ödemeli. Dışarıdan gelen de burada olan oyuncu da, aynı kurallara göre oynamalı. Ben şimdi New York’a gidip, 47. cadde’de baz istasyonu diksem olur mu?”

Haber Editörü:Mesude Elveren
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.