04 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

TESETTÜR GİYİM

Kapalı olup aynı zamanda da bakımlı görünmek isteyen bayanlar tesettür giyim sitemizde yer alan çeşitli modelleri inceleyebilir.

Tesettür Giyim

18 Mayıs 2017 Perşembe 18:00

Tesettür giyim elbiselerde sade ve kullanışlı modeller yer almaktadır. Tesettür giyim alanında çeşitli seçenekler de bayanlara sunulmaktadır. Elbise modellerinde desenli, belden kuşaklı detaylar yer almaktadır. Kol kısımları lastikli olarak tasarlanabilmektedir.

 

Giyim Ürünleri

 

Yeni ürünler sezon trendlerinde karşınıza çıkmaktadır. Elbiselerin göğüs, kol kısımlarında gold işlemeler yer almaktadır. Şık tesettür giyim ürünleri ile bayanlar şıklıkla tesettürü buluşturmaktadır. Günlük yeni sezonda elbise modellerinin omuz kısmında göğüs detayında da inen yapı tercih edilmiştir. Sivri uçlu yakalı elbise modellerinde yaka kısmında da detaylar yer almaktadır.

 

Tercih Edilen Modeller

 

Gold desenli, güpürlü, kuyruklu abiye elbiselerde de mor detaylar yer almaktadır. Tesettür giyim alanında çeşitli ürünler sitemizde bulunmaktadır. Popüler tesettür giyim ürünlerinde moda trendi renkler de sitemizde yer almaktadır. Pudra, mor, zümrüt renklerde modern elbise modelleri de sitemizde yer almaktadır. Tesettür giyim alanında modern elbiselere www.markatesettur.com sitemizden erişebilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.