30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

SULTANHANI KASABASINDA KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Sultanhanı Kasabasında Sultanhanı Belediyesi ve Sultanhanı İmam Hatip orta okulu ortaklaşa Sultanhanı Kervansarayı önünde Kutlu doğum haftası proğramı düzenledi.

Sultanhanı Kasabasında Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

29 Nisan 2015 Çarşamba 11:57

Hüseyin Tosun
Proğrama Milli eğitim Şube Müdürleri Affan Başbuğ, Murat Görmez, Eğitimciler Birliği Sendikası Başkanı Murat Günaydın, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı. Proğramda Açılış Konuşması Yapan Belediye Başkanı Fahri Solak '' Burada Bu Ata Yadiğarı Tarihi Kervan saray önünde Sevgililerin en sevgilisi Varlığımızın var oluşumuzun Nedeni Peygam ber efendimiz HZ. Muhammed ( as ) Bu dünyayı şereflendirmesini kutluyoruz, Peygamber efendimiz İnsanlığın Var oluş nedenidir Yüce Rabbimiz Buyuruyorki 'HABİBİM SEN OLMASAYDIN BU CİHANI YARATMAZDIM ' Diyor bunu iyi anlamamız gerekir, Onun ümmeti olmakla şereflendik Rabbimize Nekadar şükür etsak azdır'' dedi. 
 
Daha sonra Sultanhanı imam hatip orta okulu öğrencileri Kur-an'ı Kerim okudular.Kardeşler ilahi Gurubu İlahiler Söyledi. Peygamber efendimizin Hayatını Konu alan Sinevizyon Gösterisinin Ardından Semazen Gösterisi düzenlendi. Son olarak Sultanhanı Belediyesi ve Sultanhanı imam Hatip orta okulunun ortaklaşa Yaptıkları ''PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATI '' Konulu Yarışmada Dereceye giren Öğrencilere Ödülleri Takdim edilerek Proğram son buldu.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.