19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C

REŞADİYE KAYMAKAMLIĞINDAN DUYGULANDIRAN İSTİKLAL MARŞI KLİBİ!

Reşadiye Kaymakamlığı tarafından organize edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yılı anısına ilçedeki vatandaşların, esnafların ve kamu kurumlarında çalışan memurların katılımıyla İstiklal Marşı klipi hazırlandı.

Reşadiye Kaymakamlığından Duygulandıran İstiklal Marşı Klibi!

11 Mart 2016 Cuma 23:27

Reşadiye Kaymakamlığı tarafından organize edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yılı anısına ilçedeki vatandaşların, esnafların ve kamu kurumlarında çalışan memurların katılımıyla İstiklal Marşı klibi hazırlandı. Hazırlanan klibde TRT1 ekranlarının sevilen dizisi DİRLİŞ dizisinin müziği kullanıldı. 

Şuana kadar ilçe'de böyle bir organizasyonların olmadığı görülürken Reşadiye Kaymakamlığı bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem yaptığı açıklama ise şöyle, "Emeği geçen bir çok insan var hepsinin ismini zikretmem zor ama kendilerine buradan teşekkür ediyorum."

"Geçmişten bugünümüze kadar ülke savunması uğruna toprakla kucaklaşan aziz şehitlerimizin anısına ve bugün Çanakkale müdafaasında ecdadından gördüğü gibi hainlere karşı göğsünü siper eden kahraman Mehmetçik ve polisimize ithaf edilmiştir." dedi  
Erdem, hazırlanan klibi kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladıktan sonra , "Klibi beğenirlerinize sunuyorum. Eleştirilerinize göre bir dahaki sefere daha iyisini yapmak için çalışırız" şeklinde ifade etti. 

İŞTE O KLİB 

Kaynak:resadiyegundemi.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.