30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU’NUN, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Aksaray Ak Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Aydoğdu’nun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

26 Ekim 2018 Cuma 19:57

Milletvekili Aydoğdu mesajında;

Cumhuriyet, Anadolu’da yükseltilen bayrağın gölgesinde kuruldu.

             1923 yılında milletimizin binlerce yıllık devlet geleneğinin milli tasavvurla buluşan son fidanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. yıldönümünün coşkusunu ve heyecanını, en önemlisi de gurur ve iftiharını bugün milletçe idrak ediyoruz.

 

            Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin sağlam temelleri atan herkesi, İstiklal Mücadelesi kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

 

            Milletimizin, maneviyatından ve asli köklerinden aldığı inanç ve güçle tarih sahnesindeki yerini aldığı İstiklal Mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün önümüze çıkabilecek engelleri aşmak için yine birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Millet – devlet bütünlüğü ile mutlu ve müreffeh, manevi ve milli değerlere bağlı insanların bir arada huzur içinde yaşayacağı Türkiye Cumhuriyeti’nde her zorluğun üstesinden geleceğimizin inancı içindeyim.

 

            Bu vesile ile Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıl dönümünde Gazi Paşamızı ve silah arkadaşları ile aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet niyazı ve saygı ile anıyor, milletimizin Cumhuriyetinin ebed – müddet olması ve azmi ile Türkiye’nin bayramını kutluyorum.

 

 

Cengiz AYDOĞDU
Aksaray Milletvekili

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.