08 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara6°C

LÜKS GİYİMDE İKİNCİ EL MODASI

Az giyilmiş, kullanılmayan elbise ve ayakkabıların elden karlı bir şekilde çıkarılmasına ve yenilerinin satın alınmasını sağlayan Modacruz.com kendini ikinci el lüks giyim sitesi olarak tanımlamaktadır.

Lüks Giyimde İkinci El Modası

30 Nisan 2015 Perşembe 23:37

Üyelerine diğer alışveriş sitelerine göre daha farklı imkanlar sunan Modacruz.com, dünyaca ünlü markaların piyasasının altında fiyatlarla sahiplerini bulmasına aracı olmaktadır.

İkinci el lüks giyim akımının başlaması, hem kadınların hem de erkeklerin beğendikleri ama yeterli bütçeye sahip olmayı bekledikleri ürünleri rahatlıkla satın alabilmesine olanak sağlamaktadır. Bunun yanında ikinci el giyim için talebin artması da kullanılmayan ürünlerin işlevsel bir nitelik kazanmasına katkıda bulunmaktadır.

İkinci el abiye, ikinci el ayakkabı, ikinci el elbise, ikinci el çanta gibi bir çok ürün seçeneğini ziyaretçilerine sunan Modacruz.com, modaya yön veren markaların seçkin ürünlerini aynı çatı altında toplamaktadır. Kullanıcılarının ikinci el kıyafet ile oluşturdukları dolaplar aracılığıyla ürünleri bir araya getiren bu site, stil ve tarz konusunda da güncel önerilerde bulunmaktadır.

Modacruz.com sitesini ziyaret ederek siz de kullanmadığınız kıyafetlerinizi beğendiğiniz ürünlerle değiştirme fırsatı yakalayabilir, kendi tarzınızı başlakalarıyla paylaşma imkanı bulabilirsiniz. Modacruz blogunda her hafta yeni bir dolap sahibiyle yapılan röportajlar sayesinde yeni bloglar keşfedebiilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bunun için kendi dolabınızı oluşturmak için elden çıkarmak istediğiniz ürünlerin fotoğraflarını yüklemeniz ve onlar için düşündüğünüz fiyatı belirtmeniz yeterli. Daha sonrasında profilinize koyduğunuz ürünlerin aldıkları beğeni sayısıyla sizin ürünlerinizin ön plana çıkmasını sağlayabilirsiniz. Her hafta en çok beğeni alan favori dolap sahibiyle yapılan röportajlar da sitenin blogunda yayınlanmaktadır. Bu sayede tarzınızı insanlara tanıtabilir, yaptığınız işlerden bahsedebilirsiniz. İkinci el lüks giyim imkanı sunan Modacruz.com, tarz sahibi herkesi sitesine davet ediyor. Bu akımın bir parçası olmak için tek yapamanız gereken şey ise siteyi ziyaret etmek. Daha sonraında üyelerin dolaplarına bakabilir, beğendiğiniz ürünleri satın alabilir ve kendi dolabınızı oluşturabilirsiniz.

 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.