06 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara8°C

KALİTELİ TOROİD NÜVE ÇEŞİTLERİ

​Toroid nüve çeşitleri metal bağlantılı iletken bir şekilde yapılabilen ve iletkenlik oranını en yüksek seviyede elde edebileceğiniz nüvelerdir.

Kaliteli Toroid Nüve Çeşitleri

19 Nisan 2016 Salı 15:34

Manyetik ortamlardaki enerjilerin kontrol edilmesi ve arıza meydana gelen durumlarda toronid nüve kullanabilirsiniz.

İnternet üzerinde yayınlanmakta olan standart cetvelleri inceledikten sonra bu cetvellere uygun şekilde nüve tipinizi belirleyip sizler de toroid nüve satın alabilirsiniz.

Trafo bazlı olan üst düzey enerji kaynaklarında ferrit kullanılabildiği gibi dilerseniz aynı zamanda toroid nüve de kullanabilirsiniz. Sarım sayılarına göre farklı nüveler kullanabileceğiniz gibi kalite açısından da farklı modellere göz atabilirsiniz.

Toroid Nüve Nereden Satın Alınır?

Kendi ihtiyaçlarınıza uygun toroid nüve modellerinin hangileri olduğunu merak ediyorsanız internet üzerinden sipariş verebileceğiniz firmalar ile bağlantıya geçebilirsiniz.

Gerekli ve ihtiyacınız olan frekans değerlerinizin belirlenmesi ve kullanım alanlarınızın ortaya çıkabilmesi için temin edebileceğiniz ürünler listesine http://www.signal.com.tr/urunler-ferrit-nuveler.html adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Dünyanın öncü nüve üreticisi Ferroxcube markasının toroid nüve modellerine yer veren Signal Elektronik markasından ihtiyaçlarınıza yönelik nüve çeşitlerine göz atabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.