19 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C

İBRAHİM KOYUNCU VE YEĞENİ “DUALAR İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI”

​İlçemizde 2 gün önce silahlı kavgada yaşamını yitiren Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı İbrahim Koyuncu ve yeğeni Halil İbrahim Koyuncu dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Koyuncu ve Yeğeni “Dualar ile Son yolculuğuna uğurlandı”

09 Mart 2016 Çarşamba 15:52

iki gün önce Eskil ilçe merkezinde meydana gelen silahlı saldırı sonucu Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ile yeğeni Halil İbrahim Koyuncu hayatını kaybetmişti.  

Olayda ölen İbrahim Koyuncu ile yeğeni Halil İbrahim Koyuncu’nun cenazeleri otopsi yapılması için Ankara’ya gönderilmişti.

Adli Tıp’tan çıkarılan cenazeler bugün saat 14:30’da kılınan Eskil Çokum Yaylasında kılınan cenaze Namazının ardından Çokum mezarlığına defnedildi.

Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ve Yeğeni Halil İbrahim Koyuncu’nun cenazesine, Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Mustafa Zavlak ve Ak Parti teşkilatı, İl genel meclisi Üyeleri İbrahim Güdendede, Sadrettin İriş, Eski Belediye Başkanları Necati Belgemen, Şerafettin Meral, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haberbolge.net olarak merhum Eskil Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Koyuncu ve Yeğeni Halil İbrahim Koyuncu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

haberbolge.net

12023245_601739676648777_742664105_n.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.