29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara18°C

HER GENÇ KIZIN RÜYASI GELİNLİKLER

​Küçük yaşlardan itibaren evlilik ve gelinlik hayali kuran kızlar evlenme çağına geldiği dönemde bu isteklerinin daha fazla arttığını söylerler.

Her Genç Kızın Rüyası Gelinlikler

07 Nisan 2016 Perşembe 13:04

 Bembeyaz tüller içerisinde kendisini melek gibi hisseden heyecanlı kızlar için gelinlik farklı anlamlar da taşır. Özellikle yeni bir hayatın başlangıcını simgeleyen bu kıyafetin alınması ve belirlenmesi de büyük önem taşıyor.

Uçuş uçuş tüller içerisinde adeta meleği andıran kızlar için gelinlik modellerinin seçiminde vücut tipinin çok büyük önemi vardır. Standart ölçülere sahip bir bayansanız her türlü gelinliği üzerinizde rahatça taşıyabilirsiniz. Ayrıca duvak uzunluğunuza da gelinlik modelinize göre karar verebilirsiniz.

Gelinliğinizin Harika Olmasını İster Misiniz?

Uzun boylu hanımların ustaca taşıyabileceği modelse herkes tarafında bilinen balık modelidir. Bu modeldeki gelinlik için hanımlar uzun duvakları tercih edebilirler. Düğününüz için olmazsa olmaz bu kıyafet modelini ve detaylarını http://dugunmevsimi.com/gelinlik-modelleri internet adresinden bulabilir, nerden nasıl satın alabileceğiniz ve ya kiralayabileceğiniz hakkında fikir edinebilirsiniz. Modern ve güzel gelinliklerin adresi sayesinde o büyülü gecede en güzel gelin siz olacaksınız!

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.