07 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara3°C

GOOGLE MAPS İLE ULAŞABİLİRLİK

Google arama motorunu herke sıklıkla kullanmaktadır. Bir video ararken, bir yemek tarifi ararken, bir mekân veya bir şirket ararken oldukça fazla tercik ederiz.

Google Maps İle Ulaşabilirlik

18 Kasım 2016 Cuma 13:30

                Özellikle de beğendiğiniz bir ürünün firmasını ararken bir hayli yorulursunuz. Çoğu zamanınız firmayı aramakla anahtar kelimeler bulmakla geçer. Fakat şöyle bir durum vardır ki firmayı bulamamanıza sebep olan asıl etken odur. Yani aradığınız firmanın google maps de yer almamasıdır. Aslında google arama motoru yerine google harita kullanılması daha pratik ve daha etkin olmakla beraber aranılan firmaya daha kolay ulaşılabilmektedir.

                Birçok bulamadığınız yer, mekân ve işletmeye google maps aracılığıyla rahat ve zaman kaybetmeden ulaşabilme imkânına sahipsiniz. Çoğu insanlar artık google nin geliştirmiş olduğu google haritalar sistemini kullanarak  istedikleri mekan ve firmalara ulaşabilmektedir. Tabi bunların yanında diğer bir gelişen arama motoru olan ve dünyanın en büyük ikinci arama motoru olma özeliğine sahip yandex de bu konuda önemli aşama kaydetmiştir. Oldukça güvenilir ve milyonlarca kullanıcısı olan yandex in google de olduğu gibi yandex haritalar kayıt sisteminden de yararlanabilirsiniz.

                Sadece google değil yandexin de tüm hizmetlerine yandex kayıt sistemine mapsgen.com.tr sitesi aracılığıyla rahatlıkla ulaşabilir ve bu hizmetleri kullanabilirsiniz. Bunların yanı sıra mapsgen de aradığınız tüm soruların cevabını da rahatlıkla bulabilir ve gerekli yardımı alabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.