30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

EŞMEKAYA KASABASINA KÜÇÜK SPOR KOMPLEKSİ

Eşmekaya kasabasında 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanan kapalı halı sahanın yanı sıra, açık voleybol ve basketbol sahası yapılıyor.

Eşmekaya Kasabasına Küçük Spor Kompleksi

26 Mayıs 2015 Salı 14:47

Eşmekaya kasabasında 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanan kapalı halı sahanın yanı sıra, açık voleybol ve basketbol sahası yapılıyor.

 Kasaba olmasına rağmen halı sahanın olmaması Eşmekaya açısından bir eksiklik olarak görülürken, bu eksiklik 2015 yılı içersinde gideriliyor. Gençlik ve spor bakanlığı ile Eşmekaya Belediyesi arasında imzalanan ortak protokol sayesinde kapalı halı saha, voleybol ve basketbol sahası Eşmekaya kasabasına yapılıyor. Kapalı halı sahanın hemen yanına bir adette soyunma odası yapılacak. Eşmekaya Belediye Başkanı Tayfur Başkan’ın yaptığı açıklamada, “Eşmekaya kasabamıza Kapalı halı sahasına kavuşuyor. Halı sahanın yanına soyunma odası, voleybol sahası ve basketbol sahası yapılacak. Gençlik ve spor bakanlığı ile ortak çalışmamız sayesinde 2015 yılında halı sahamıza, voleybol ve basketbol sahamıza kavuşacağız” diyerek konuşmasına devam eden Başkan, “2016 yılı içerisinde Eşmekaya Kasabamıza büyük sentetik saha yapılması için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah 2016 yılında sentetik sahamızda yapılacaktır” dedi. 

Hacı ÖZKAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.