03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

EN ÖNEMLİ GÖNDERİLERİNİZ İÇİN KARGO UÇAĞI HİZMETİNİZDE

Her sektörün üretim ve hizmet ağı farklı şekilde işlemektedir. Organizasyon şemasındaki temel işleyiş üretim sonrası dağıtım, pazarlama ve satış şeklinde ilerlerken buradaki en çok zaman kaybı yaratan nokta dağıtım aşaması olmaktadır.

En Önemli Gönderileriniz İçin Kargo Uçağı Hizmetinizde

03 Ağustos 2016 Çarşamba 12:56

Özellikle büyük ebatlardaki ürünlerin dağıtımı hem meşakkatli hem de maliyetli bir süreçtir. Bu süreçte tercih edilen ulaşım yöntemi mutlaka hızlı ve aynı zamanda ekonomik olmak durumundadır. Ülke içinde dağıtım şeması genel olarak karadan sağlanırken, uluslar arası ticarette kullanılan yöntemler gemi taşımacılığı ve hava yolu taşımacılığı şeklinde kullanılmaktadır. Gemi taşımacılığı, uçak kargo ile taşınmasına göre daha ekonomik olurken, diğer yandan çok daha uzun sürede gerçekleşmektedir. Aylar alan transfer hizmetinde ürünün özelliği ve boyutuna bağlı olarak deformasyon veya tüketim tarihi sorunu veya ürünün muhafaza durumu ile ilgili sıkıntılar söz konusu olabilmektedir.

Tüm bu sorunların önüne geçebilmek ve en güvenli şekilde aktarım sağlayabilmek adına uçak ile taşımak son derece idealdir. Uçak kargo hizmeti almak sanıldığı kadar maliyetli değil, aksine zamandan tasarruf nedeni ile daha hızlı gönderi ve daha fazla sevkiyat anlamına geldiğinden, ürününü dış pazara sunan üretici açısından artı bir kazançtır. Merkür Grup kargo uçağı hizmeti sağlayan ve bu aşamada hem profesyonel ekip ve ekipman, hem de en son teknoloji ile donatılmış kargo uçakları ile hizmet vermektedir. http://ozelucakbul.com/kargo-ucagi-kiralama.html adresinde paylaşmış olduğu hizmet anlayışına sizde bir göz atın.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.