07 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

EL KASSAM TUGAYLARI DENİZDEN İSRAİL TOPRAKLARINA SIZDI

El Kassam Tugayları denizden İsrail topraklarına sızdı

El Kassam Tugayları denizden İsrail topraklarına sızdı

09 Temmuz 2014 Çarşamba 13:16


Öte yandan İzzettin El Kassam Tugayları'na bağlı bir grup, denizden İsrail'in askeri üssüne sızdı. Görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşıldı. 'Hamas teröristleri İsrail'e sızdı' diye açıklama yapan İsrail ise grubun havadan ve karadan vurulma anına ilişkin görüntülerini yayımladı.

200 HEDEF VURULDU

İsrail Ordusu ise, Pazartesi akşamından bu yana 117 roketin İsrail'i vurduğunu, 29 tanesinin ise füze savunma sistemi tarafından etkisiz hale getirildiğini açıkladı. İsrail

ordu radyosundan yapılan açıklamada, hava ve Deniz Kuvvetleri tarafından Pazartesiden beri Şeridi'nin değişik bölgelerindeki hedeflere yönelik operasyonlarda 200 hedefin vurulduğu belirtildi. Gazze Şeridi'nin güneyindeki sağlık Bakanlığı'na bağlı hastane İsrail hava saldırısında isabet aldı.

Saldırılarda ölenler arasında arabalarına isabet eden bir roket sonucu ölen 4 Hamas üyesi de var. Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref El Kudra, güney kenti Han Yunus'ta vurulan bir Hamas liderinin evinde 6 kişinin hayatını kaybettiğini, bunlardan ikisinin genç yaştaki erkek çocuklar olduğunu söyledi.

EL KASSAM TUGAYLARI SIZDI

İsrail ordusu ise ülke topraklarına denizden sızdığı iddia edilen Filistinlilerin havadan ve karadan ateş altına alınmasının görüntülerini yayınladı.

“Hamas teröristleri İsrail’e sızdı ve etkisiz hale getirildi” başlığı ile verilen görüntülerde, El Kassam tugaylarından olduğu iddia edilen grubun denizden İsrail topraklarına sızdığı, İsrail askerlerinin ateş açtığı ve militanların havadan yapılan bombardımanla vurulduğu görülüyor.

İNTERNETTE GÖRÜNTÜLER YAYIMLANDI

Öte yandan İzettin El Kassam tugaylarının sızma anına ait olduğu iddia edilen fotoğraflar da Twitter'dan yayımlandı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.